Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Медсестра скинула 34 кілограми, надивившись смертей пацієнтів від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Медсестра скинула 34 кілограми, надивившись смертей пацієнтів від COVID-19

Медсестра з Англії злякалася смерті від COVID-19 і схудла на 34 кілограми

23 вересня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Медсестра в англійському графстві Херефордшир надивилася, що пацієнти з надмірною вагою помирають від коронавірусу і скинула 34 кілограми. Про це повідомляє видання The Mirror.

Медсестра скинула 34 кілограми, надивившись смертей пацієнтів від COVID-19

Схуднення при коронавірусі, фото з відкритих джерел

Жінка схудла на п'ять розмірів після того, як злякалася заразитися Covid в лікарні і щосили працювала по 12 годин на день. Сара Вінтер знала, що її зайва вага піддає її більшому ризику зараження коронавірусом, оскільки вона боролася за порятунок життів в якості медсестри інтенсивної терапії.

Медсестра скинула 34 кілограми, надивившись смертей пацієнтів від COVID-19 - фото 2
Медсестра скинула 34 кілограми, надивившись смертей пацієнтів від COVID-19 - фото 3

Мама двох дітей за 12-годинний день у відділенні інтенсивної терапії в лікарні відчувала себе виснаженою. Побачивши на власні очі руйнівний вплив вірусу на людей з надмірною вагою і наближаючись до свого 40-річчя, Сара вирішила, що щось потрібно змінити. Таким чином, вона приєдналася до Slimming World у вересні минулого року і зуміла скинути вражаючі 34 кг за останні 12 місяців. Вона замінила переїдання і чіпси на обід дієтою, що складається з фруктів, салату з макаронів і домашніх рецептів жаркого.

"У вересні минулого року я зрозуміла, що мені потрібно щось робити. Часи пандемії, проведені з пацієнтами в реанімації відкрили мені очі. Я на власні очі бачила, що Covid зробив з пацієнтами з надлишковою вагою. Я думала, що, якщо я коли-небудь захворію Covid, я буду людиною в цьому ліжку", — сказала медсестра.

Сара сказала, що пандемія "відкрила очі", вона потребувала цього, оскільки почала турбуватися про свої шанси на виживання з Covid-19. 39-річна жінка також хотіла подати кращий приклад своїм пацієнтам, набравши більш здорову вагу, і тепер проходить до 10 миль в вихідні дні.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що голлівудська актриса шокувала схудненням на 20 кілограм м.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини