Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Лувр подав до суду на Pornhub
commentss НОВИНИ Всі новини

Лувр подав до суду на Pornhub

Pornhub вже отримав повідомлення від юристів Лувру

22 липня 2021, 17:16
Поділіться публікацією:

Паризький художній музей Лувр разом з Уффіці, музеєм у Флоренції, подали позов до суду проти Pornhub. Про це інформує видання Daily Mail.

Лувр подав до суду на Pornhub

Лувр судитиметься з Pornhub. Фото з відкритих джерел

Pornhub створив онлайн-аудіогід під назвою "Класична оголена натура" для провідних музеїв світу з еротичним змістом. Озвученням займалася актриса фільмів для дорослих Аса Акіра.

За словами авторів, які працювали над створенням цього аудіогіда, їх головною метою було розпалити в людях бажання відвідати художні інститути, а також вивчати класичні твори.

Лувр разом з Уффіці заявили, що подали до суду на Pornhub за порушення прав. Музеї зажадали, щоб компанія видалила репродукції творів, виставлених в її галереях, зі свого порталу.

"Ніхто не давав дозволу на експлуатацію або використання цього мистецтва", — сказав виданню The Daily Beast представник Уффіці.

Також представник музею підкреслив, що в Італії кодекс культурної спадщини передбачає, що на використання зображень музею в комерційних цілях необхідний дозвіл. Однак, за його словами, в цьому випадку навряд чи він був б виданий.

Представник Лувру зазначив, що Pornhub отримав повідомлення від їхніх юристів. Нині музей очікує, поки всі роботи будуть видалені з порталу.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що РФ подала позов до ЄСПЛ проти України. Про те, до чого готуватися нашій державі, ви можете прочитати в нашому матеріалі.

Також сайт інформував про те, що на співачку Дуа Ліпу подали до суду через фотографії. Британську співачку звинувачують у порушенні авторських прав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини