Головна Новини Суспільство мистецтво і культура 40-річна українка стала найгарнішою мамою Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

40-річна українка стала найгарнішою мамою Європи

Зоряна Богдан є мамою чотирьох синів

27 вересня 2021, 16:30 comments1773
Поділіться публікацією:

У неділю, 26 вересня, у Таллінні відбувся фінал одного із найпрестижніших конкурсів краси у Європі Mrs. Europe. 40-річна львів’янка Зоряна Богдан перемогла у двох номінаціях на конкурсі краси Mrs. Europe. Львів’янка здобула титули Mrs.Mother of Europe та Mrs.Sport. Про це повідомили на офіційній сторінці конкурсу Woman Eastern Europe у Facebook.

40-річна українка стала найгарнішою мамою Європи

Конкурс краси. Фото facebook.com/EasternEurope.Mrs

Як видно на фото, на церемонії нагородження українка виглядала приголомшливо. Переможниця сяяла у довгій вечірній сукні кольору айворі, розшитій дрібними блискучими камінчиками. Її довге світле волосся спадало по плечах ніжними локонами, розкішний образ доповнив макіяж в нюдових тонах і елегантна діадема на голові.  

40-річна українка стала найгарнішою мамою Європи  - фото 2
40-річна українка стала найгарнішою мамою Європи  - фото 3
40-річна українка стала найгарнішою мамою Європи  - фото 4
40-річна українка стала найгарнішою мамою Європи  - фото 5
40-річна українка стала найгарнішою мамою Європи  - фото 6

"Наша чарівна Zoryana Bohdan справедливо підкорила Європу аж у двох номінаціях: “Mrs.Sport” та “Mrs.Mother of Europe”. Погодьтеся, це не просто титули, а результат титанічної роботи над собою Зоряни як матері та спортсменки-аматорки! Вітаймо переможницю! Зоряно, спасибі Вам велике за щирість, доброту, природжену скромність, гострий розум та, безперечно, красу, — за всі ті риси, якими Ви підкорили наші серця і — всієї Європи! Дякуємо, що погодилися стати частиною нашої дружньої команди "Жінка Україна-Всесвіт” і достойно представили всю Україну на одній із найкращих сцен Європи у “Estonia Concert Hall”, що у Таллінні, Естонія. Ми дуже пишаємося Вами і щиро переконані, що ви найкраща!", – повідомляється на сторінці конкурсу Woman Eastern Europe у Facebook.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що Біллі Айліш поділилася в мережі досить пікантними знімками з фотосесії для модного британського журналу Vogue. Кардинальна зміна в іміджі кумира здивувала багатьох. Подивитися фото можна в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини