Головна Новини Суспільство мистецтво і культура 4 речі, які в жодному разі не можна говорити навіть під час сварки
commentss НОВИНИ Всі новини

4 речі, які в жодному разі не можна говорити навіть під час сварки

Фрази, що справляють ефект гасу під час сварки в пожежі

3 листопада 2021, 02:55
Поділіться публікацією:

Найкращий спосіб перетворити сварку на діалог двох дорослих людей – це попросити опонента заспокоїтися. А ці чотири фрази мають прямо протилежний ефект! Фрази, що роблять ефект гасу під час сварки в пожежі. Про це пише heroine.

4 речі, які в жодному разі не можна говорити навіть під час сварки

Відносини (фото з відкритих джерел)

Просто супер! Молодець!

Сарказм під час сварки діє так само, як фраза "ти винен". Жорстоко. Ця фраза є неефективною. Єдиний результат – ще більша недовіра. Сарказм ранить. Насправді це метод пасивної агресії, націлений на уколоти співрозмовника і далекий від того, щоб прояснити спірну ситуацію.

Я йду від тебе

Уникайте говорити про те, про що потім пошкодуєте. Погрозлива відмова, це, мабуть, найнеприємніше, що ви можете сказати або зробити своєму партнеру, особливо якщо насправді ви цього не хочете.

Від тебе ніякої користі

А це вже перехід до образ, що, як відомо, заборонено прийом у будь-якому конфлікті. Такі слова рідко забуваються після примирення, навіть якщо вибачишся і скажеш, що так не вважаєш. Ніколи не знаєш, як дрібниця, кинута в гніві, може вплинути на ваші стосунки у перспективі.

Це все через тебе!

Нічого не відбувається у шлюбі лише з вини одного з подружжя. Навчіться приймати відповідальність за своє життя та визнавати свої помилки.

Нагадаємо, рано чи пізно у відносинах може наступити важкий період, коли партнерам потрібно "перезавантаження". Психологи розповіли, за допомогою яких способів можна додати яскравих барв у сімейне життя. Можна поїхати з коханою людиною в нове місце за яскравими емоціями, а можна вирушити туди, де ви колись провели незабутню романтичну відпустку, щоб повторити приємні моменти та спогади. Все це дуже зближує. Так що виділіть пару днів на відпочинок один з одним, щоб розпалити полум'я кохання. Не приховуйте свої переживання У будь-яких відносинах, щоб вони були гармонійними, потрібно вміти спілкуватися та промовляти проблеми, невдоволення та непорозуміння. Партнерам так простіше вирішуватиме конфліктні ситуації. Потрібно конкретно пояснити, що й кого не влаштовує у відносинах, а згодом разом знаходити вихід із ситуації.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини