Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Красуня сходила на побачення з тренером з фітнесу і змінилася до невпізнаваності
commentss НОВИНИ Всі новини

Красуня сходила на побачення з тренером з фітнесу і змінилася до невпізнаваності

Британка Робертс схудла на 57 кілограм після побачення з тренером у фітнес-залі

5 вересня 2021, 20:45
Поділіться публікацією:

Мешканка Великобританії Ребекка Робертс сходила на побачення з фітнес-тренером і вирішила кардинально змінити своє життя. Незабаром дівчина схудла на 57 кілограм. Про її перетворенні повідомляє Liverpool Echo.

Красуня сходила на побачення з тренером з фітнесу і змінилася до невпізнаваності

Дівчина сходила на побачення, фото з відкритих джерел

Робертс познайомилася з кавалером Полом в дейтинг-Серв Plenty of Fish в 2016 році. На той момент дівчина ростом 195 сантиметрів важила майже 190 кілограмів. Колишня регбістка набрала зайву вагу після серйозної травми спини: їй довелося кинути улюблений спорт і обмежити фізичну активність.

Красуня сходила на побачення з тренером з фітнесу і змінилася до невпізнаваності - фото 2

Пол пообіцяв Робертс допомогти з проблемами зі спиною, тому їх перша зустріч пройшла в тренажерному залі. Саме тоді вона наполегливо працювала, щоб вступити до університету, тому що хотіла щось побудувати для себе. Вона навіть впала в невелику депресію, поки вчилася в університеті.

"Я була в депресії, але силач просто допоміг мені стати самою собою. Я відчуваю, що я знову стала самою собою і наділена повноваженнями, і я хочу передати це повідомлення іншим людям, що справа не в тому, які карти ви отримали, а в тому, що ви з ними робите. Я виходила щоранку і здійснювала 45-хвилинну прогулянку швидким кроком натщесерце перед сніданком і підраховувала свої калорії. Я продовжувала пригощати себе кожен день і ділила споживані калорії на дві частини: 80 відсотків з хорошою здорової їжі і приблизно 20 відсотків з ласощів", — сказала Робертс. Вона додала, що кожен день їла шоколад, який тамував її тягу до шкідливої їжі.

За словами 26-річної дівчини, при схудненні важливо не морити себе голодом і не обмежувати себе в улюбленій їжі. Вона вважає, що краще споживати ці продукти, але в помірних кількостях.

На даний момент героїня історії має намір взяти участь в конкурсі "Найсильніша жінка світу". Для цього Робертс, крім кардіо, тричі на тиждень ходить на силові тренування, кожна з яких може тривати по п'ять-шість годин.

Нагадаємо, супермодель Кендалл Дженнер вирішила розширити лайфстайл-імперію своєї сім'ї і оголосила про запуск власного бренду текіли. Це буде перший самостійний бізнес 25-річної красуні. Дівчина вирішила звернути свою увагу на виробництві алкогольних напоїв. У своєму Instagram-акаунті модель розповіла про запуск власної торгової марки текіли під назвою 818. Більш детально читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини