Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Кого з виконавців найбільше люблять українці: нове опитування «Коментарів»
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого з виконавців найбільше люблять українці: нове опитування «Коментарів»

Українці сформують ТОП-20 кращих виконавців року

24 січня 2021, 07:50
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua", яка на сьогоднішній день є головним рейтинговим ресурсом, що відображає думку суспільства в статистичному вигляді, запускає нове опитування серед українців "Естрадний виконавець року (співак або музична група)". Голосування триватиме з 24 січня до 3 лютого 2021 року.

Кого з виконавців найбільше люблять українці: нове опитування «Коментарів»

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

В Україні продовжує розвиватися музична індустрія і практично щороку в вітчизняному шоу-бізнесі з'являються нові та яскраві імена. Українські артисти створюють музику світового рівня, при чому в абсолютно різних форматах і жанрах.

Інтернет-видання "Коментарі" запустили власний рейтинг Топ-20 найкращих естрадних виконавців, які завоювали серця публіки і продовжують радувати своєю творчістю.

Серед претендентів на звання "Естрадний виконавець року" можна побачити таких відомих українцям співаків, як Олег Винник, Monatik, Олександр Пономарьов, Віталій Козловський, Макс Барських, Потап і Святослав Вакарчук. Серед співачок за перемогу поборються Ірина Федішин, Оля Полякова, NK (Настя Каменських), Джамала, Тіна Кароль, Альоша, Віра Брежнєва, Злата Огневич, Ірина Білик, LOBODA, Наталя Могилевська, Таїсія Повалій та Руслана.

Встигніть проголосувати за улюбленого виконавця!

Кожен бажаючий може віддати свій голос за улюбленого виконавця, при чому анонімно — окрім вас ніхто не дізнається, за кого ви віддали свій голос, інші будуть бачити лише загальну статистику. Проголосувати можна лише за одного виконавця — змінити своє рішення потім не можна.

Нагадаємо, читачі порталу "Коментарі" визначили ТОП-20 кращих радіостанцій в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Наталя Могилевська

24 січня 2021, 12:41

Наталя Могилевська,

Наталя Могилевська

24 січня 2021, 12:38

Заслужена артистка України


Новини