Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Ілон Маск стане телеведучим
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск стане телеведучим

Програма, яку буде вести Ілон Маск, вийде на екрани 8 травня

24 квітня 2021, 21:58
Поділіться публікацією:

Генеральний директор SpaceX і Tesla Ілон Маск виступить в ролі ведучого програми Saturday Night Live на каналі NBC. Про це пише Forbes.

Ілон Маск стане телеведучим

Ілон Маск стане телеведучим

Підприємець з'явиться в ефірі телеканалу разом зі співачкою Майлі Сайрус, яка вже в шосте з'явиться на шоу.

Маск привернув велику увагу на цьому тижні після того, як SpaceX запустила пілотовану капсулу на Міжнародну космічну станцію, її перша місія була виконана з використанням повторно використовуваного обладнання.

Маск вже з'являвся і на великому, і на малому екрані, знявшись в епізодичних ролях в "Сімпсонах", "Південному парку", "Залізній людині-2" і "Теорії великого вибуху".

Він також часто влаштовує суперечки. У 2018 році його неодноразові пропозиції допомогти врятувати дітей, що застрягли в печері в Таїланді, переросли у сварку зі рятувальником-дайвером, якого Маск безпідставно назвав "педофілом", і Маск провів останній рік, висловлюючи думку про коронавіруси, іноді применшуючи серйозність вірусу або роблячи неточні прогнози.

Нагадаємо, співачка Граймс і за сумісництвом дівчина американського мільярдера Ілона Маска, зробила собі незвичайну татуювання. На своїй сторінці в Instargam знаменитість опублікувала фотографію, продемонструвавши свою спину, яка була пошматована червоними шрамами. Граймс зазначила, що їй болить все тіло, а спина ще кілька тижнів буде повністю червоною, але зате у неї тепер будуть гарні інопланетні шрами. Відомо, що такий малюнок придумав лос-анджелеський художник Нусо Куеро, якого ще називають "цифровим художником моди", а тату-майстер завдав його на спину співачки білими чорнилами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини