Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Гітарист Queen Брайан Мей ледь вижив після серцевого нападу: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Гітарист Queen Брайан Мей ледь вижив після серцевого нападу: подробиці

Музикант розповів про ускладнення після серцевого нападу

27 жовтня 2020, 20:50
Поділіться публікацією:

Гітарист групи Queen Брайан Мей розповів, що в цьому році постав перед труднощами зі здоров'ям. Музикант розповів, що він ледь залишився живим після перенесеного серцевого нападу, шлункової кровотечі та інших ускладнень зі здоров'ям. Про це повідомляє CNN.

Гітарист Queen Брайан Мей ледь вижив після серцевого нападу: подробиці

У травні поточного року музикант розповів, що у нього був серцевий напад. У тому ж місяці він також отримав травму сідниць. За словами Мея, його відправили в лікарню. Після обстежень виявилося, що у нього закупорені три артерії й медики в екстреному порядку були змушені встановити три стенти, які допомогли відновити кровотік.

У вівторок, 27 жовтня, в ефірі телешоу Good Morning Britain музикант рас сказав, що його організм відмовлявся приймати лікування, і він був на межі життя і смерті — у нього почалися серйозні ускладнення.

Так, в результаті прийому медикаментів для серця у Брайана Мея відкрилася шлункова кровотеча. За його словами, він втратив багато крові і в перший час не міг навіть піднятися з ліжка.

Раніше "Коментарі" писали, що британська група Queen разом зі співаком Адамом Ламбертом записали новий кліп на суперхіт 90-х "You Are The Champions". Глядач може з екрану спостерігати, як безлюдні в цей час найпопулярніші точки населених міст. Серед інших локацій є і порожній Майдан в Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини