Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Гаррі Поттера хотіли вивезти з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Гаррі Поттера хотіли вивезти з України

Прикордонники припинили контрабандне вивезення літератури і запчастин до тракторів

26 грудня 2020, 22:11
Поділіться публікацією:

У Новому році українських дітей або не зовсім дітей, а любителів казкових творів британської письменниці Джоан Роулінг контрабандисти могли залишити без улюбленого чтива.

Гаррі Поттера хотіли вивезти з України

"Гаррі Поттер" отримає продовження / Fanpop

Так, як передає УНН, тираж книг про вигаданого чарівника Гаррі Поттера збиралися переправити до Россії двоє українських підприємців. Крім книг, у них виявили ще і запчастини до сільськогосподарської техніки.

На відділенні "Веселе", яке знаходиться в підпорядкуванні Харківського загону, прикордонної служби України зафіксували і не допустили провезення художньої літератури і запчастин до тракторів в РФ.

Для перевірки неподалік від Борисівки прикордонники зупинили автомобіль ВАЗ-2121. Там і виявилися сотні книг про Гаррі Поттера.

"В автомобілі знаходилися двоє громадян України, які перевозили майже три сотні книг і 3 турбіни до тракторної техніки. Правоохоронці встановили, що чоловіки проживають в Харкові і за грошову винагороду погодилися незаконно перемістити з території України на територію Росії 275 книг про Гаррі Поттера і запчастини до тракторів", — рапортують прикордонники.

Згідно з інформацією, книжкові контрабандисти збиралися заробити по 200 доларів.

Книги попередньо оцінили в 80 тис. Гривень, втім, така оцінка може викликати сумніви у експертів, — адже цінність подібного вантажу суто індивідуальна і залежить від смаку покупця.

Як повідомляв портал "Коментарі", ф анатом Гаррі Поттера тепер зможуть поласувати вершковим пивом , яке можна буде купити в різних магазинах Великобританії або замовити онлайн. Творці цього продукту подбали про те, щоб його змогли скуштувати всі бажаючі. Тому вершкове пиво безалкогольне, його можуть вживати навіть вегани.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини