Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Фреймут здивувала улюбленими секретами висококласної панни: яких фраз краще уникати
commentss НОВИНИ Всі новини

Фреймут здивувала улюбленими секретами висококласної панни: яких фраз краще уникати

Не треба ділитися своєю гризотою зі світом

1 вересня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка стала популярна після програми "Ревізор" викликає інтерес у громадськості, тому за її життям із задоволенням стежать тисячы українців. Так, в цей раз Фреймут розкрила улюблені секрети висококласної панни на своїй сторінці в Іnstagram.

Фреймут здивувала улюбленими секретами висококласної панни: яких фраз краще уникати

Ольга Фреймут. Фото Іnstagram

Фреймут зробила підбірку головних рис, яких за будь-яких обставин повинна дотримуватись справжня леді:

Постава

Ніколи не горбитись, навіть якщо її здолала втома і побило життя. Рівна спина, голівонька рівна. Між підборіддям і грудьми має бути відстань з долоню. Якщо голова хилиться додолу, як зів‘яла жоржина, пані матиме невпевнений вигляд.

Погляд

Не відводити погляд, хіба показують щось геть непристойне. Вона дивиться на співрозмовника з теплом та увагою, навіть якщо той пропащий.

Розмова

Пані добре знає, що говорити про коронавірус, борги, антихристів і дурнувату владу — заняття ледачих на лавці біля під’їзду. Панна цікавиться співрозмовником. Більше слухає, говорить мало. Вона ніколи не перебиває і не продовжує речення за того, з ким спілкується.

Приємність

Пані ніколи не бідкається і не нарікає. Навіть якщо у неї був поганий ранок, посварилася з коханим, змерзла, отримала штраф за перевищення швидкості, вона не ділиться гризотою зі світом. Пані уникає наступних фраз:

⁃ Я так втомилася!

⁃ Це жах!

⁃ Так, так, так, ага , ага ( не підтакує після кожного речення співрозмовника).

⁃ Ненавиджу це!

⁃ Коли це все скінчиться ?

⁃ Ну я і дура, віслючівна, кобила , товста корова … ( тут список безконечний).

Емоції

Контролює свої радощі та гнів. Не пищить, як щур ( я не знаю, правда, чи щурі пищать), не кривить носа, якщо їй гидко, не підвищує голос, навіть, якщо їй на голову ляпнуло з кондиціонера.

Уважність

Завжди чуйна до чужого лиха. Навіть якщо не має часу, викличе швидку, коли побачить, що хтось лежить безжиттєво на вулиці. Вона займається благочинністю анонімно. Дзвонить стареньким родичам. Панна чуйна до ближнього.

Одна моя знайома поспішала на роботу. Раптом їй просто перед ногами впала дика гуска. Птахи летіли у вирій — а ця бідолаха не здолала. Моя подруга відклала справи і відвезла пташку до притулку.

Столові манери

Їсть охайно, не сьорбає, як з перепою; не облизується; бортики її тарілки чисті, вона не дує на гарячу зупу. Панна користується приборами, не розмахує ними, немов відганяє злих духів. Пані не кусає хліб, не говорить з набитим ротом. І так, панна залишає трохи в тарілці, навіть якщо не наїлася. 

Як раніше писав портал "Коментарі", Фреймут показала свою розкішну квартиру в центріВ квартирі на Подолі вона живе з усією своєю родиною: чоловіком Володимиром (продюсер Нового каналу) і трьома дітьми (Злата, Євдокія та Валерій).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Ольга Фреймут про свій виліт з "Танців із зірками". Зірка подякувала всім, хто голосував за неї, адже це дійсно дуже цінно. Фанати написали в коментарях під публікацією, що все одно вона залишиться для них найяскравішою і найталановитішою учасницею шоу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kiska

1 вересня 2021, 11:44

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини