Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Флористи розповіли, чому покупка червоних троянд в День святого Валентина є поганою ідеєю
commentss НОВИНИ Всі новини

Флористи розповіли, чому покупка червоних троянд в День святого Валентина є поганою ідеєю

Флористи називають імпорт квітів з інших країн поганою ідеєю

13 лютого 2021, 22:16
Поділіться публікацією:

Деякі Паризькі флористи намагаються відучити покупців від покупки троянд в День святого Валентина. Класичне поєднання романтики Парижа і букету красивих квітів в один з найромантичніших днів у році називають не найвдалішим через екологічні міркування. Про це пише Reuters.

Флористи розповіли, чому покупка червоних троянд в День святого Валентина є поганою ідеєю

Червоні троянди. Фото із відкритих джерел

Більшість троянд, що продаються у Франції напередодні Дня святого Валентина, пікового періоду продажів для світової квіткової індустрії, доводиться імпортувати повітряним транспортом з таких країн, як Кенія, що призводить до викидів вуглекислого газу, які сприяють зміні клімату.

Флористи, стурбовані екологічною шкодою від цієї торгівлі. Вони відзначають, що є альтернативи, які можна вирощувати на місцевому рівні, і вони намагаються спонукати клієнтів спробувати їх.

Вони стикаються з важкою боротьбою, тому що традиція дарувати червоні троянди в День святого Валентина, який припадає на 14 лютого сильно вкоренилася у багатьох культурах.

Паризькі флористи намагаються боротися зі звичкою дарувати саме червоні троянди, які в останні кілька десятиліть у багатьох асоціюються саме з цим днем. Флористи закликають дарувати інші квіти, які є не менш романтичними.

Але старі звички не помирають. Селін Аржантой, 40-річна власниця квіткового магазину Sylvine в Парижі, сказала, що вона заохочувала клієнтів купувати червоні тюльпани, щоб зізнатися у своїй любові. Але, попри це, її магазин на цьому тижні був забитий до стелі червоними трояндами, щоб задовольнити попит.

"Це класика, від якої люди не можуть відмовитися, — зазначає власниця квіткового магазину. — Червона троянда залишається головною квіткою в День Святого Валентина".

Відзначимо, багато хто воліє влаштовувати на День всіх закоханих романтичну вечерю для своєї другої половинки. Однак для цієї події потрібно підібрати відповідні святкові страви. Журналісти сайту "Коментарі" підготували для своїх читачів добірку смачних десертів до Дня святого Валентина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини