Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Феміністки перемагають: на зйомки кінофільму в космос першою полетить жінка
commentss НОВИНИ Всі новини

Феміністки перемагають: на зйомки кінофільму в космос першою полетить жінка

Зйомки художнього фільму на орбіті Землі заплановані на осінь наступного року

2 листопада 2020, 16:07
Поділіться публікацією:

Поки режисери за допомогою спецефектів моделюють фантастичні картинки в кінематографі, прогрес дозволяє почати зйомки касового кіно вже безпосередньо в космосі. Перший художній фільм, який знімуть на орбіті нашої планети вже не за горами. І першим кіноактором, якого відправлять в космос стане жінка. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу Першого каналу.

Феміністки перемагають: на зйомки кінофільму в космос першою полетить жінка

"Рішення про це прийнято продюсерами картини в інтересах сюжету. Раніше творці проекту планували провести конкурс як серед чоловіків, так і серед жінок, маючи два варіанти сценарію, проте в процесі подальшої роботи та обговорення прийшли до висновку, що для картини, безумовно, більш виграшний жіночий образ", — наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що студія Yellow, Black and White спільно з російським телеканалом і "Роскосмосом" зібралися знімати космічну драму на Міжнародній космічній станції. Робоча назва картини — "Виклик", зйомки заплановані на осінь 2021 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на МКС російських космонавтів відключили від системи подачі кисню. У російському секторі Міжнародної космічної станції сталася поломка, в результаті якої космонавтам відключили систему подачі кисню "Електрон-ВМ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини