Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Чи буде Путін обговорювати питання Криму з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде Путін обговорювати питання Криму з Зеленським

У Кремлі досі не отримували пропозицій від України щодо зустрічі президентів

4 червня 2021, 14:03
Поділіться публікацією:

Російська Федерація поки не бачить ясності щодо зустрічі свого лідера Володимира Путіна та президента України Володимира Зеленського. Про це розповів прессекретар російського гаранта Дмитро Пєсков, передає Інтерфакс.

Чи буде Путін обговорювати питання Криму з Зеленським

Дмитро Пєсков - Фото: ТАСС

За його словами, процес переговорів щодо імовірної майбутньої зустрічі залишився на рівні неформальних заяв та пропозицій.

"Ви всі знаєте ті пропозиції, які зробив президент пану Зеленському. Ви знаєте всі відповіді пана Зеленського. Якісь зовсім конкретні, ділові пропозиції щодо порядку денного потенційної зустрічі за лінією офісу президента ми поки що не отримали", — заявив Пєсков.

Також речник Путіна додав, що позиція Зеленського щодо обговорення питання Криму є неприпустимою для його керівника. Російський президент вважає, що справа окупованого півострова "як якась проблема" для України не підлягає обговоренню.

Нагадаємо, в МЗС України вже тривалий час обговорюють можливу зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Про це глава держави заявив на своїй пресконференція.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова повідомила, що ряд світових лідерів погодилися взяти участь в "Кримській платформі", яку мають намір презентувати в серпні, напередодні Дня незалежності України. Але їхні прізвища не називають, як стверджується, через реакцію Росії. Чи вірне це рішення? Хто і чому може підтримати Кримську платформу? Як цьому протидіє і буде протидіяти Кремль? Ми дізналися відповіді в експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини