Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Були разом шість років: український співак розповів про стосунки з чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Були разом шість років: український співак розповів про стосунки з чоловіком

Наразі музикант не готовий до нових стосунків

12 вересня 2021, 19:48 comments1101
Поділіться публікацією:

Популярний український співак, продюсер і музикант MELOVIN (Костянтин Бочаров — ред.) зізнався, що протягом шести років перебував у романтичних стосунках із чоловіком, проте всі ці роки йому доводилося приховувати роман. Одкровеннями артист поділився в ефірі телепрограми "Світське життя", передає УНІАН.

Були разом шість років: український співак розповів про стосунки з чоловіком

MELOVIN - фото з відкритих джерел

Зазначається, що музикант боявся зізнатися суспільству в своїй орієнтації. Але це, за словами MELOVINа, що не стало причиною для розриву стосунків. Пара розсталася через брак нових емоцій.

"Я людина бурлеску, мені потрібна завжди якась емоція. Якщо дуже все спокійно, мені хочеться скандалу, і навпаки. Я дуже неоднозначна людина", — заявив виконавець.

Крім того, співак зазначив, що на сьогодні не готовий вступати з кимось у стосунки. Однак після скоєного камінг-ауту на українському музичному фестивалі Atlas Weekend, йому стали надходити різні пропозиції.

Нагадаємо, що в матеріалі порталу "Коментарі" йшося про те, що Atlas Weekend явно запам'ятається любителям вітчизняної музики. Найбільш же цей день виступів не пройшов повз шанувальників творчості співака MЕLOVIN, який заявив про те, що є бісексуалом, зробивши офіційний камінг-аут. Під час програшу однієї з пісень Костя Бочаров поцілував дівчину, потім — хлопця, а після високо підняв райдужний прапор, що є символом ЛГБТ-спільноти. При цьому камінг-аут MÉLOVINа ні оцінений усіма українцями, як щось позитивне. Більш того — неоднозначною позицією виділилися навіть представники телеканалу "М1", які є одним з організаторів Atlas Weekend.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

12 вересня 2021, 21:12

Какая мерзость эти пидорасы! Каждого выявленного пидараса казнить! Чтобы твари сношались молча по своим норам, а не афишировали свою ублюдочную сущность!


Новини