Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Буде наповнений сенсами": Мінкульт анонсував будівництво музею сучасного мистецтва
commentss НОВИНИ Всі новини

"Буде наповнений сенсами": Мінкульт анонсував будівництво музею сучасного мистецтва

Олександр Ткаченко заінтригував шанувальників сучасного мистецтва цікавою концепцією

23 липня 2020, 14:17
Поділіться публікацією:

В Україні готують створення другого музею сучасного мистецтва, який буде представляти живопис українських художників і запрошувати з експозиціями закордонних митців. Про це розповів міністр культури Олександр Ткаченко в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

"Буде наповнений сенсами": Мінкульт анонсував будівництво музею сучасного мистецтва

За словами Ткаченка, зараз він не готовий повідомити місце будівництва локації, оскільки більше уваги автори приділяють концепції музею.

"Є попередні намітки того, де він буде розташований. Зараз говорити не буду. Не хочу. Потрібно зробити роботу, щоб можна було анонсувати такий великий виклик, але це буде цікава концепція", — зазначив міністр.

Крім того, Ткаченко підкреслив, що міністерство не поспішає з початком будівництва та пошуком інвесторів для створення фундаменту і наповнення музею.

"Музей сучасного мистецтва повинен бути наповнений сенсами. Розуміння того, де він буде розташований, яким чином буде розвиватися і  хто нам може допомогти на цей момент існує", — підсумував чиновник.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Мінкульту звернувся до Кабміну за фінансовою допомогою для мистецтва в Україні, яке переживає глибоку кризу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини