Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Арестович назвав два шляхи врегулювання ситуації на Донбасі для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович назвав два шляхи врегулювання ситуації на Донбасі для України

Спікер в ТКГ вважає єдиними прийнятними в плані дії, винесення політичних суджень, оцінок, формування політики є нормандський формат і мінські угоди

15 червня 2021, 09:45
Поділіться публікацією:

За словами спікера української делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ) Олексія Арестович, для України існує два варіанти вирішення конфлікту на Донбасі — почати відкрите протистояння з РФ або дотримуватися дипломатичного шляху. Про це він сказав під час програми "Хард з Влащенко" на каналі "Україна 24".

Арестович назвав два шляхи врегулювання ситуації на Донбасі для України

Олексій Арестович - фото: AрмияInform

"У нас поки є два основних шляхи: відкрите протистояння з Росією, або утримування ситуації на політико-дипломатичному шляху врегулювання, навіть якщо його ККД 0,001%. Я не бачу третього варіанту", — зазначив Арестович.

Спікер в ТКГ вважає, що "єдиними прийнятними в плані дії, винесення політичних суджень, оцінок, формування політики є нормандський формат і мінські угоди".

Нагадаємо, що багато українців з нетерпінням чекають саміту американського і російського президентів. Якою буде зустріч Джозефа Байдена і Володимира Путіна в ракурсі війни на сході України, "Коментарі" запропонували оцінити експертам. Фахівці припустили, чи є шанс на якісь зрушення на Донбасі із закінченням саміту і якою може бути їх ціна. Журналісти спробували дізнатися, чи не створюється зараз в світі відчуття, що Україна може стати розмінною монетою в цих переговорах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Російський лідер Володимир Путін звинуватив Україну в стягуванні військ в зону бойових дій на Донбасі. Президент Росії в черговий раз зазначив, що РФ нібито не причетна до стягання військ спеціально до державних кордонів нашої країни, а проводить планові військові вчені на власній території.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини