Головна Новини Суспільство події Зйомки біля Софії Київської на швидкісних авто з alyona alyona обернулися криміналом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зйомки біля Софії Київської на швидкісних авто з alyona alyona обернулися криміналом

Міська влада не давала ніяких дозволів на організацію і проведення цих зйомок

11 серпня 2021, 00:04
Поділіться публікацією:

В історичному центрі Києва, біля Софії Київської 10 серпня проходили рекламні зйомки з використанням екстремальних елементів. Зокрема, два авто дрифтовали на великій швидкості серед пішохідної зони. Тому люди, які проходили повз, перебували в небезпеці, оскільки спеціальних огорож встановлено не було.

Зйомки біля Софії Київської на швидкісних авто з alyona alyona обернулися криміналом

Софія Київська - фото з відкритих джерел

Крім того, покриття на Софійській площі було значно забруднено слідами автомобільних коліс — навколо пам'ятника Богдану Хмельницькому і на площі з'явилася величезна чорна від шин вісімка.

Міська влада не давала ніяких дозволів на організацію і проведення цих зйомок. З балансоутримувачем території зйомки також не були узгоджені. Водночас гендиректор заповідника "Софія Київська" Неля Куковальська повідомила виданню PavlovskyNews, що ніхто не давав дозволу на проведення зйомок з дрифтом на Софійській площі.

Нагадаємо, про дним з найбільш обговорюваних подій вівторка, 10 серпня, в Україні стало проведення скандального і, судячи з усього, несанкціонованого швидкісного дріфту в центрі Києва. Як виявилося пізніше, однією з безпосередніх учасниць імпровізованих перегонів була відома українська співачка Alyona Alyona.

Найбільшої популярності вона здобула, як перша в країні жінка, яка виконує композиції в стилі реп. Відео-звіт про свою участь в дріфте Алена Савраненко (справжнє ім'я виконавиці — ред.) Виклала в особистому Instagram-блозі. Однак незабаром, після отримання безлічі негативних відгуків навіть від постійних шанувальників, відео з сторіз співачка вирішила видалити. Це не завадило копіям поширитися по багатьом вітчизняним новинним паблік і сайтам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tsn.ua/r
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини