Головна Новини Суспільство події Зорян Шкіряк влаштував перепалку з фанатом Олександра Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Зорян Шкіряк влаштував перепалку з фанатом Олександра Лукашенка

Відомий своєю імпульсивністю Зорян Шкіряк не втримався від грубих слів

29 липня 2021, 00:30 comments1873
Поділіться публікацією:

У середу, 28 липня, відбулася публічна словесна перепалка між позафракційним народним депутатом Євгеном Шевченко і ексрадником глави МВС Зоряному Шкіряком. В ефірі телеканалу "Україна 24" українські політики не підбирали слів, їх спір не могли припинити навіть відключені мікрофони.

Зорян Шкіряк влаштував перепалку з фанатом Олександра Лукашенка

Зорян Шкіряк. Фото: скріншот

Відомий своєю імпульсивністю Шкіряк не втримався від грубих слів, коли його опонент зауважив, що результатом діяльності Арсена Авакова на посаді міністра внутрішніх справ стало те, що "люди бояться вийти на вулицю".

"Система безпеки у нас зараз одна з кращих в Європі. Розповідає він тут ... Їдь в Росію, їдь до Лукашенка, якому ти ж ** у облизуєш", — обурився Шкіряк, зазначивши, що поважає свого шефа, а у Євгена Шевченка , за його словами, "руки в крові, як у Путіна".

Нагадаємо, Евгеній Шевченко, якого виключено з фракції "Слуга народу" в кінці травня 2021 року спробував себе ще й в якості виконавця. Майданчиком для його виступу став міжнародний фестиваль "Слов'янський базар", який проходить цими днями в білоруському Вітебську. Як розцінює свій вчинок сам депутат.

Відзначимо, що з концертної сцени нардеп заявив, що вважає як самопроголошеного лідера РБ Олександра Лукашенка, так і весь білоруський народ своїми друзями. Також він подякував організаторам заходу за те, що вони продовжують шанувати традиції. "Слов'янський базар" — це місце, де наші народи об'єднані загальним: це пісня, це музика і наша загальна культура ", — підкреслив Шевченко. Також нардеп заспівав пісню" Чотири пори року ". Компанію в дуеті йому склав вітчизняний композитор Нікола Петраш.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий

2 серпня 2021, 00:33

Шкиряк-бычара,попробовал бы Кличко так сказать...

Тарас

29 липня 2021, 08:47

Зорян и Шкиряк - это еще те братья. А шевченко - мразь продажная.

Сташинский

29 липня 2021, 06:25

Шевченко - красавчик, нахлобучил Шкиряка. А Шкиряк...он и есть шкиряк, тут лучше не скажешь.)

Іван

29 липня 2021, 01:38

Вже набрид цей "депутат". Народ не вповноважував його особисто ні на які міжнародні контакти. Для цього в нас є МЗС. Жаль, що немає реального відкликання депутатів-ідіотів-ексгібіціоністів.

Антон

28 липня 2021, 23:59

Урод позорит фамилию поэта...


Новини