Головна Новини Суспільство події Знову повідомлення про мінування торгових центрів: у столиці та містах-мільйонниках працюють спецслужби
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову повідомлення про мінування торгових центрів: у столиці та містах-мільйонниках працюють спецслужби

Спецслужби перевіряють інформацію про мінування у Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі та Кривому Розі

10 лютого 2022, 17:09
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 10 лютого, в кількох містах України проводять перевірку торгово-розважальних центрів, через анонімне повідомлення про замінування. Його отримали у Службі безпеки України, повідомляють журналісти інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна".

Знову повідомлення про мінування торгових центрів: у столиці та містах-мільйонниках працюють спецслужби

Мінування торгових центрів. Фото з відкритих джерел

Анонімне повідомлення надійшло правоохоронцям про замінування усіх ТРЦ у Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі та Кривому Розі. Також стало відомо про таку перевірку у Луцьку, де нібито замінували ТРЦ "ПортCity".

"До call-центру Служби безпеки України надійшла інформація про отримання анонімного повідомлення щодо мінування всіх торговельних центрів у містах Київ, Одеса, Харків, Дніпро та Кривий Ріг Дніпропетровської області. Триває перевірка", — сказав співрозмовник видання.

Такі повідомлення дестабілізують ситуацію у містах, оскільки правоохоронці змушені обов’язково перевірити кожен об’єкт. Це займає у середньому від 3 до 4 годин.  В цей час зупиняється робота закладу, проводиться евакуація усіх відвідувачів та працівників. До перевірки залучають слідчих, групу вибухотехніків та кінологів зі службовими собаками, патрульних, рятувальників та медиків  "швидкої".

Нагадаємо, хвиля псевдомінувань почала накривати Україну наприкінці грудня. У СБУ провели розслідування і прийшли до висновку, що  українцям нібито платять за повідомлення про мінування спецслужби РФ. Домовленості ведуться через телеграм-чати. Тоді у Нацполіції озвучували інформацію, що за одну добу в різних містах України замінували понад 600 об'єктів.

Читайте також: Росія перекриває райони Чорного та Азовського морів під виглядом навчань: що кажуть експерти






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини