Головна Новини Суспільство події Знищив кілька одиниць ворожої техніки: у війні з російськими окупантами загинув десантник "Балу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищив кілька одиниць ворожої техніки: у війні з російськими окупантами загинув десантник "Балу"

Побратими обіцяють помститися за його смерть

10 квітня 2022, 22:35 comments3225
Поділіться публікацією:

Під час бою з російськими загарбниками загинув військовий десантно-штурмової роти  Володимир Балюк. Він перебував на одній  з важливих посад у бойових підрозділах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗС України.

Знищив кілька одиниць  ворожої техніки: у війні з російськими окупантами загинув десантник "Балу"

На фронті загинув десантник Балу (фото: t.me/ua_dshv)

Про це інформують в командуванні  ДШВ ЗСУ.

Сміливець  загинув 5 квітня на  південній території  нашої країни, ведучи бій з переважаючими силами супротивника.

"У бою він особисто знищив дві ворожі БМД та чимало живої сили противника... "Балу", ми завжди будемо тебе пам’ятати! Ми помстимося за тебе, брате!", — зазначено в оприлюдненій інформації.

Представники  командування  ДШВ ЗСУ зазначають, що герой був взірцевим представником сучасного сержантського корпусу Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Він мав високу  професійну підготовку, чималий бойовий досвід та неодноразово був учасником  міжнародних навчань.

Захисник  був головним сержантом десантно-штурмової роти. Окрім цього стало відомо, що Герой жив у селі Сереховичі Ковельського району, що у Волинській області. 

За проявлену особисту мужність та героїзм, стійкість та рішучість під час відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, головний сержант десантно-штурмової роти сержант Володимир Балюк представлений до звання – Герой України (посмертно).

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у бою над Житомирщиною загинув український льотчикУ повітряному бою в Житомирській області героїчно загинув командир авіаційної ланки авіаційної ескадрильї Севастопольської бригади тактичної авіації Дмитро Чумаченко, який врятував сотні мирних українців ціною власного життя. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробило Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим у Фейсбуці. Представництво повідомляє, що 23 березня Дмитро відвів літак від сільських будинків на лісосмугу, отримавши пошкодження в бою з противником. Завдяки героїчному вчинку Дмитра було врятовано сотні життів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ua_dshv/157
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини