Головна Новини Суспільство події Зникнення дитини в Херсонській області: родичів перевіряють на детекторі брехні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зникнення дитини в Херсонській області: родичів перевіряють на детекторі брехні

Марія Борисова зникла 7 березня

11 березня 2021, 08:40 comments2558
Поділіться публікацією:

Вже четверту добу в Херсонській області шукають семирічну Марію Борисова, яка зникла 7 березня в Херсонській області. Про це повідомляє ТСН.

Зникнення дитини в Херсонській області: родичів перевіряють на детекторі брехні

Зникнення дитини в Херсонській області - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що правоохоронні органи для розслідування задіяли поліграф, за допомогою якого перевіряють свідчення деяких односельчан, а також і родичів зниклої дівчинки.

За даними джерела, поліція опитала понад шість сотень жителів селища Щасливе, де і зникла дитина. Правоохоронці також опитали раніше судимих осіб, а також тих, хто перебуває на психіатричному обліку. За допомогою відеозаписів встановлюється особа водіїв, які проїжджали в районі, де зникла Марія.

У поліції розповіли, що на цей момент відпрацьовуються різні версії зникнення дівчинки, серед яких викрадення дитини з автобусної зупинки, куди Марія ходила зустрічати тата. Повідомляється, що співробітники поліції повторно перевірили Північно-Кримський канал, що проходить неподалік Щасливого, а також оглянули місцевість в радіусі 30 кілометрів. Пошуки дівчинки продовжують, до них задіяні рятувальники, а також техніка — квадрокоптер і тепловізори.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що в Забайкальському краї Росії, місті Чита, сталося вбивство дев'ятирічної дівчинки прямо в її квартирі. Дитину застрелив п'яний сусід, якому нібито заважав шум. Про це повідомляється в одному з місцевих видань. Перед смертю жертва жорстокого вбивці записувала відео в соцмережу TikTok, де розповіла, що до неї у квартиру намагається потрапити буйний сусід, буквально виламуючи двері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини