Головна Новини Суспільство події "Зник прямо під час чергування" - військовослужбовець ООС потрапив в полон
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зник прямо під час чергування" - військовослужбовець ООС потрапив в полон

Військовий залишив на робочому місці свою зброю та набої, пошуки його самого результату не дали

2 лютого 2021, 18:37
Поділіться публікацією:

В зоні проведення Операції об'єднаних сил зник військовослужбовець. Командування оперативно-тактичного угрупування "Схід" повідомило деталі надзвичайної ситуації на своїй офіційній сторінці Facebook.

"Зник прямо під час чергування" - військовослужбовець ООС потрапив в полон

Військовий ООС потрапив в полон. Фото: джерело

Чоловік зник під час чергування, його табельна зброя разом із набоями так і залишилася лежати на його робочому місці. Він ніс варту на взводному опорному пункті однієї з військових частин, яка розташована в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід".

Про відсутність військовослужбовця стало відомо ще 28 січня під час перевірки особового складу, проте повідомлення про інцидент з'явилося лише зараз. За словами прес-служби правопорядку Збройних сил, разом із правоохоронними органами весь цей час велися пошукові роботи, але безрезультатно. Наразі тривають слідчі дії, обставини події з'ясовуються.

"Всі дані передані в ДБР. Національна поліція веде карну справу. Є деякі підстави, які дають мав можливість вважати, що він знаходиться на тій стороні", — зазначили в прес-службі.

Командири зниклого військовослужбовця запевняють, що конфліктів у нього ні з ким не було, товариші характеризують його як спокійну та розсудливу особу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що представники незаконних збройних формувань затримують українських військових, а потім використовують цю інформацію для дискредитації Збройних сил України в інформаційній війні. За словами бойовиків, військовослужбовці самостійно перетинають лінію розмежування і опиняються на непідконтрольній Україні території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини