Головна Новини Суспільство події Знепритомнів в кафе: в Одесі помер неповнолітній
commentss НОВИНИ Всі новини

Знепритомнів в кафе: в Одесі помер неповнолітній

Юнаку різко стало зле під час відпочинку

18 жовтня 2021, 08:55 comments3356
Поділіться публікацією:

Хлопцю, що відпочивав разом з друзями в одному з міських кафе в Одесі, стало зле. Юнак знепритомнів за столом 17 жовтня. Про це пише УНІАН.

Знепритомнів в кафе: в Одесі помер неповнолітній

Хлопець помер незважаючи на допомогу медиків, фото з відкритих джерел

Відомо, що зле хлопцю стало раптово, під час телефонної розмови. У 17-річного хлопця тремтіли руки й ноги, текла слина. Без свідомості його поклали на підлогу та робили непрямий масаж серця. Однак в юнака зник пульс. Медики "швидкої" приїхали через 20 хвилини, говорять свідки подій в кафе "Горище".

Хлопцю до приїзду лікарів надавали допомогу адміністратор кафе, офіціанти та ті, хто був з ним разом в компанії.

Лікарі "швидкої" зробили укол та проводили реанімаційні дії, однак пульс в хлопця так і не з'явився. Тоді на місце приїхала ще одна бригада медиків, яку викликали для допомоги їхні колеги. Втім, хлопця так і не змогли реанімувати. Лікарі констатували смерть неповнолітнього.

Свідки події говорили, що в той вечір юнаки не вживали в кафе спиртних напоїв. Попередньо відомо, що в хлопця начебто були захворювання серцево-судинної системи й щитоподібної залози. На місце викликали поліцію. За фактом смерті буде проводитися розслідування. Тіло хлопця відправлять на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Полтавській області 15-річний підліток отруївся алкоголем. Інцидент стався в селі Водяна Балка, що в Диканській селищній раді. Коли правоохоронці 14 жовтня прибули на місце трагедії, то знайшли 15-річного хлопця, який перебував без свідомості. Поліціянти помітили, що у юнака не було пульсу і він майже не дихав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини