Головна Новини Суспільство події Знепритомніла прямо на сцені: розповіли нові подробиці смерті дівчинки у таборі на Херсонщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Знепритомніла прямо на сцені: розповіли нові подробиці смерті дівчинки у таборі на Херсонщині

Дівчинці стало зле в таборі "Буревісник"

30 серпня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

На Херсонщині  раптово стало зле 15-річній відпочивальниці. Вона впала під час концертного виступу у відпочинковому таборі "Буревісник". Врятувати юну городянку не вдалося, хоч персонал закладу і медики робили все, від них залежне. Про це інформує пресслужба підприємства "Арселор Міттал Кривий Ріг", якому належить табір.

Знепритомніла прямо на сцені: розповіли нові подробиці смерті дівчинки у таборі на Херсонщині

Лікарі не змогли врятувати дівчину (фото з відкритих джерел)

 Ця трагедія трапилась вчора, 29 серпня. Ввечері в дитячому закладі відбувся концерт і дитина була залучена в концертній програмі.

Тамтешній  медперсонал, не зважаючи на всі реанімаційні заходи,   не зміг привести  її до свідомості.  Хвору  повезли до лікарні на машині швидкої допомоги, яка обслуговує цей відпочинковий заклад.

Як пояснили медичні експерти, маленька городянка не вижила, бо трапилось ураження серцевого м’яза. Померла через гостру серцеву недостатність", — зазначено в інформації.

Херсонські  лікарі перед зміною в таборі видали її довідку, де вказано, що дитина цілковито здорова. 

Педагогічний персонал "Буревісника" схвильований цією раптовою смертю. Адже їх вихованка була капітаном загону. Організовувала однолітків для різних заходів, була активною та відповідальною.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що на Херсонщині в дитячому таборі померла неповнолітня. Неповнолітня дівчинка померла у дитячому таборі в Щасливцеве, що знаходиться в Генічеському районі. Очевидці викликали на допомогу медиків табору. Однак ті вирішили, що дитину слід доставити до лікарні. Потерпілу госпіталізували до реанімації Генічеської районної лікарні без свідомості. Дівчину везли з табору на автомобілі. У поліції повідомляють, що вона померла в лікарні. За іншими даними, в приймальному відділенні лікарні вже констатували смерть неповнолітньої.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини