Головна Новини Суспільство події ЗМІ назвали причину страшної аварії в Хмельницькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали причину страшної аварії в Хмельницькій області

Вантажівка з причепом протаранила мікроавтобус, злетіла до кювету, а потім накрила ще й легковий автомобіль, який проїжджав повз

15 травня 2021, 21:20
Поділіться публікацією:

Сьогодні суспільство потрясла звістка про страшну дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася в Хмельницькій області. В результаті аварії неподалік від Красилова, загинуло чотири людини. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

ЗМІ назвали причину страшної аварії в Хмельницькій області

Причина аварії у Хмельницькій області - фото: Національна поліція

"На шаленій швидкості лоб в лоб зіткнулися відразу дві машини. Вантажівка з причепом протаранила мікроавтобус, злетіла до кювету, а потім накрила ще й легковий автомобіль, який проїжджав повз. Машини відразу загорілися", — розповіли журналісти.

Відомо, що вижити вдалося лише водієві фури, який вискочив з машини до того, як вона загорілася. За даними слідства, водій вантажівки заснув за кермом. Він уже затриманий правоохоронцями.

Раніше в Національній поліції повідомляли, що за попередніми даними, водій DAF з причепом виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з вантажним мікроавтобусом "Мерседес Спринтер" і легковим автомобілем "Опель Комбо". Внаслідок масового зіткнення всі автомобілі загорілися.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що сорокадворічна українка вирушила на травневі свята до Туреччини і безвісті зникла. В останній раз про її місцезнаходження було відомо 2 травня, коли вона відправила мамі повідомлення в Вайбере. 2 травня зникла відправила повідомлення своїй мамі з текстом "Я на вершині". До цього вона повідомляла, що буде підніматися на гору Sivri Dağ висотою 1644 метрів. Це було останнє повідомлення, яка Яна відправила свою сім'ю. Після цього її місцезнаходження більше не було відомо. 10 травня туристка повинна була вилітати назад в Україну. Однак в літак Яна Кривошея так і не сіла і в аеропорту не з'являлася.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини