Головна Новини Суспільство події ЗМІ назвали подробиці вбивства іноземця в Затоці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали подробиці вбивства іноземця в Затоці

Чоловік отримав п'ять вогнепальних поранень та помер на місці

19 вересня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Житель Киргизії, який помер від вогнепальних поранень в Затоці, приїхав на заробітки в Україну і працював охоронцем відпочинкового закладу. Стрілянину влаштував власник будинку відпочинку, що знаходився по сусідству. Про це інформує Думська.

ЗМІ назвали подробиці вбивства іноземця в Затоці

У Затоці вбили 35-річного громадянина Киргизстану (фото прес-служба поліції Одеської області)

 Це жахіття сталось  у відпочинковому закладі, який розташований на вулиці Золотий берег. 35-річний трудовий мігрант від пострілів був наче решето.  Поліціянти нарахували 5 вогнепальних поранень.  В обличчя, в руку та в область грудної клітки. Воно і призвело до смерті. Пораненого працівника навіть не встигли довезти в лікарню, смерть була миттєвою.

 Як пишуть медіа,  зробив постріли зі своєї мисливської рушниці господар санаторію "Казка" Андрій Ткачук.  Він, як сам пояснив, цілився в металеву огорожу, пристрілював на влучність  свою нову зброю – гвинтівку для полювання Kel-Tec KS7.

 Цю гвинтівку він показав поліції й дав на експертизу.  Як пояснив, він в нікого не цілив, навіть не думав, що за огорожею може хтось  перебувати.

Стосовно господаря будинку відпочинку  порушено кримінальне провадження за ч.1ст. 115 "Умисне вбивство" КК України. Йому повідомлено про підозру.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Одеській області зі стріляниною святкували весілля.У селі Фонтанка, в Одеській області, чоловік прямо на весіллі почав стріляти з автомата. У поліції ввели спецоперацію "Перехоплення".У повідомленні правоохоронців йдеться, що надзвичайна ситуація сталася поблизу торгового центру "Рів'єра". На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Інцидент зі стріляниною поліцейські вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини