Головна Новини Суспільство події Злива у Бразилії зруйнувала місто і забрала життя кількох десятків людей (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Злива у Бразилії зруйнувала місто і забрала життя кількох десятків людей (ФОТО)

Через сильний дощ у бразильському Петрополісі загинули щонайменше 34 людини

16 лютого 2022, 16:51
Поділіться публікацією:

Щонайменше 34 людини загинули внаслідок сильного дощу, який обрушився на Петрополіс, місто в гірському регіоні бразильського штату Ріо-де-Жанейро, повідомляє місцева влада в середу, 16 лютого. Про це повідомляє Reuters.

Злива у Бразилії зруйнувала місто і забрала життя кількох десятків людей (ФОТО)

Затоплений автомобіль після зливи у Бразилії - Reuters

Вулиці міста були затоплені зливою, а зсуви також призвели до загибелі людей.

Президент Жаїр Болсонару, який подорожує до Росії, написав у Twitter, що попросив міністрів допомогти місту та постраждалим від шторму. Губернатор Ріо-де-Жанейро Клаудіо Кастро відвідав Петрополіс у вівторок, 15 лютого, увечері.

"Ми знаходимося в Петрополісі, і ми надаємо всю необхідну допомогу", — написав Кастро у своєму акаунті в Twitter, додавши у відеозверненні, що покине місто лише тоді, коли буде організовано реагування на катастрофу.

З Москви, де він зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним у середу, Болсонару повідомив, що розмовляв з міністром регіонального розвитку Рожеріо Марінью та міністром економіки Паулу Гедесом, щоб забезпечити допомогу місту.

З грудня сильні дощі спровокували смертельні повені та зсуви на північному сході Бразилії та в штаті Сан-Паулу, загрожували затримкою збирання врожаю на Середньому Заході та ненадовго змусили призупинити видобуток корисних копалин у штаті Мінас-Жерайс.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Італію накрила сильна злива: стихія руйнує міста. Як стало відомо, італійська провінція Комо, що знаходиться в північній частині області Ломбардія, сильно постраждала від стихії. Повідомляється, що вулиці міста і будинки місцевих жителів виявилися затоплені водою. Також постраждали десятки транспортних засобів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини