Головна Новини Суспільство події Жмеринка кримінальна: закупи в АТБ на гроші нардепа Гончаренка
commentss НОВИНИ Всі новини

Жмеринка кримінальна: закупи в АТБ на гроші нардепа Гончаренка

Олексія Гончаренка пограбували в потязі Укрзалізниці

12 травня 2021, 14:38
Поділіться публікацією:

Зловмисники пограбували Народного депутата України від партії "Європейська Солідарність" Олексія Гончаренка під час його ділової подорожі Україною. Про це повідомив сам нардеп у своєму Facebook.

Жмеринка кримінальна: закупи в АТБ на гроші нардепа Гончаренка

Олексій Гончаренко - фото: Facebook Гончаренкa

За його словами, інцидент стався 10 травня у потязі Укрзалізниці, що прямував за маршрутом "Одеса-Ковель". Таким способом Олексій Гончаренко добирався на Рівненщину для відкриття двох "Гончаренко-центрів" у місті Острог та Вараш. Під час нічної стоянки потягу на станції Жмеринка невідомі поцупили в політика сумку з грошима, в якій було 20 тисяч гривень і банківські картки.

"Зранку, одразу після того, як прокинувся, я помітив, що з карток ще вночі почали знімати гроші", — пише Гончаренко.

Завдяки оперативним діям української поліції вдалося швидко спіймати зловмисників, які одразу ж пішли витрачати награбоване до місцевого супермаркету АТБ. Гончаренко також повідомив, що банківські карти йому повернули, але нічого не зазначив про вкрадену готівку.

Нагадаємо, що 28 січня 2021 року Олексій Гончаренко влаштував перепалку з очільником делегації Росії Петром Толстим і назвав його пропагандистом, негідником і вбивцею. Також нардеп сказав, що місце Толстого в "кімнаті для бруду" і послав його "крутитися на жердині Путіна". У відповідь на репліки Гончаренка у Толстого здали нерви й він попросив більше не надавати слова українській делегації. На це український політик зауважив, що російським пропагандистам не потрібна правда і назвав Толстого антисемітом і українофобом. Російський політик Петро Толстой неодноразово виправдовував окупацію Криму у 2014 році й називав Україну неповноцінною державою.

Через це 27 квітня 2021 року народного депутата від партії "Європейська солідарність" і члена української делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи Олексія Гончаренка позбавили можливості виступати в ПАРЄ. Заборона триватиме майже до кінця липня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини