Головна Новини Суспільство події Жителі ОРДЛО відмовляються від російської вакцини. Їм погрожують звільненнями
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі ОРДЛО відмовляються від російської вакцини. Їм погрожують звільненнями

Повідомляється про 30 відмов від вакцинації, проте цифра зростає

5 лютого 2021, 17:59
Поділіться публікацією:

На території тимчасово окупованної Луганської області відзначають перші випадки відмови вакцинуватися проти COVID-19 російським препаратом "Супутник V". Через це жителям погрожують звільненнями. Дану інформацію оприлюднило видання РБК, посилаючись на "Східну правозахисну групу" в Facebook.

Жителі ОРДЛО відмовляються від російської вакцини. Їм погрожують звільненнями

Жителі ОРДЛО відмовляються від російської вакцини - фото з відкритих джерел

За даними видання, на території окупованих Красного Луча, Антрацита та Лутугіно від щеплення відмовляються медичні працівники, бойовики так званої "народної міліції", а також співробітники окупаційних адміністрацій. Повідомляється про 30 відмов від вакцинації, проте цифра зростає.

У виданні також повідомляють, що медикам, які противляться щепленню загрожують позбавленням премій і надбавок, бойовикам — звільненням або відправкою на передову, а "чиновникам" — звільненням і несплатою лікарняних в разі зараження коронавірусом.

Нагадаємо, що 1 лютого на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської області почали масово вакцинувати жителів від коронавірусу. ЗМІ інформують, що на території самопроголошеної "Донецької народної республіки" зараз функціонує 17 пунктів, де пересічні громадяни можуть бути прищеплені. До слова, глава бойовиків в "ДНР" Денис Пушилін наголошував, що і сам збирається вакцинуватися російським препаратом. Цікаво, що за день до старту вакцинації в ОРДЛО представники Російського фонду прямих інвестицій (РФПІ) заявили, що ніяких поставок "Супутника V" на окуповані українській території не буде здійснено.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, коли, як і за яких обставин Україна може повернути окремі райони Донецької і Луганської областей (ОРДЛО).





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

5 лютого 2021, 23:55

СEKС Знакoмcтвa в твоем городе! Одинокие и Замужниe очень хoтят ceкca, здесь дают в попу и берут в рот (без денег), вcё aнoнимно, кoнфиденциальнo и бесплатная регистрация ----- http://srt.vg/vpoiske


Новини