Головна Новини Суспільство події Жителі Луцька відреагували на затримання терориста в автобусі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі Луцька відреагували на затримання терориста в автобусі (ВІДЕО)

Місцеві глядачі зустріли роботу правоохоронців оплесками

21 липня 2020, 22:55 comments1314
Поділіться публікацією:
























Жителі Луцька оплесками і вигуками "Молодці" зустріли поліцейські, які проводили затримання Максима Плохого. Відповідне відео опублікував ютуб-канал "Волынь.UA".

Жителі Луцька відреагували на затримання терориста в автобусі (ВІДЕО)

 


Як раніше повідомляли "Коментарі", проколо 21.40 в Луцьку силовики почали штурм автобуса, захопленого Максимом Поганим у вівторок, 21 липня.

Спочатку пролунав потужний вибух. Потім близько до автобусу під'їхав БТР і кілька машин спецпризначення. Максим Кривош відразу ж був затриманий, про здоров'я і стан заручників поки немає ніякої інформації.

Орієнтовно о 21.47 перші заручники почали виходити з автобуса. На місці події продовжують працювати правоохоронці і представники медичної служби.

Потім президент України Володимир Зеленський подякував правоохоронцям, що працювали при затриманні у Луцьку.

"Вітаю всіх, хто боровся за звільнення людей в Луцьку. Фактично це була боротьба за їхнє життя. Ми всі переживали і стежили за розвитком подій, змінювали плани в залежності від ситуації. Життя людини — головна цінність. Сьогодні ми не втратили нікого. Сьогодні рідні та близькі можуть обійняти тих, хто день знаходився в автобусі під прицілом. Тероризму немає місця ні в одній країні", — написав Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини