Головна Новини Суспільство події Жінка викрала автомобіль знайомого, щоб подивитися на ялинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка викрала автомобіль знайомого, щоб подивитися на ялинку

З власником авто жінка познайомилася в соцмережах

30 грудня 2020, 10:30
Поділіться публікацією:

Патрульна поліція Києва повідомила про нічний інцидент. 29 грудня близько другої ночі жінка в стані алкогольного сп'яніння викрала автомобіль свого знайомого, оскільки їй захотілося поїхати та побачити ялинку на Подолі.

Жінка викрала автомобіль знайомого, щоб подивитися на ялинку

Жінка викрала автомобіль хлопця з яким познайомилася в соцмережах. Фото: depositphotos

Зробила вона це тоді, коли чоловік пішов до магазину.

Повернувшись з супермаркету, заявник помітив, що на стоянці немає його автомобіля. Ключі він залишив замку запалювання, оскільки в машині сиділа дівчина, з якою він познайомився в соцмережах.

Спочатку чоловік дзвонив своїй супутниці, проте вона не відповідала. Після дзвінків без відповіді, громадянин повідомив деталі викрадення в поліцію.

Згодом машину вдалося розшукати завдяки камерам "Безпечне місто".

Дівчину знайшли та попросили дмухнути в алкотестер. Прилад показав 0,24 проміле. Крім того, що жінка водила машину в нетверезому стані, вона ще не мала водійського посвідчення.

Жінка розповіла поліції, що вона чекала в машині свого знайомого з супермаркету, проте їй стало сумно. Громадянці захотілося покататися містом та поїхати до ялинки.

Заявник вирішив не складати заяву. Він просто приїхав та забрав свою машину. Проте правоохоронці склали на жінку адміністративні матеріали.

Нагадаємо, що вчені з Техаського університету охорони здоров'я Сан-Антоніо визначили фактор, за яким алкогольні напої можуть порушувати увагу людини.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що алкоголь провокує рак грудей. Чим менше ви п'єте, тим нижче ризик захворіти на рак. Немає певного виду алкогольних напоїв, на який не поширювалося б це правило — саме етиловий спирт здатний пошкоджувати тканини. Таким чином, немає різниці — вино, пиво, міцні напої — в рівній мірі вони здатні викликати рак, вважають медики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини