Головна Новини Суспільство події Жінка померла, подавившись оливковою кісточкою у магазині
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка померла, подавившись оливковою кісточкою у магазині

Нещасну доправили до медичного закладу, проте лікарі, на жаль, так і не змогли їй допомогти.

5 січня 2023, 02:25 comments1328
Поділіться публікацією:

В ізраїльському місті Хадера у вівторок, 3 січня, стався шокуючий інцидент свідками якого стали десятки людей.

Жінка померла, подавившись оливковою кісточкою у магазині

Жінка померла, подавившись оливковою кісточкою/ Фото з відкритих джерел

Так, в одному з місцевих продуктових магазинів 82-річна жінка раптово подавилася оливковою кісточкою — постраждала почала задихатися і знепритомніти. Очевидці викликали швидку допомогу і жінку терміново госпіталізовано до медичного закладу в Хайфі.

Про це повідомляє місцеве видання News. Walla.

Інцидент трапився на території торговельного комплексу. Очевидно, жінка вирішила скуштувати оливки перед тим, як їх купувати та раптово подавилася кісточкою.

Повідомляється, що медики, які прибули на виклик, провели комплекс реанімаційних заходів, які вони продовжували робити і по дорозі до медустанови, проте, на жаль, жінку врятувати так і не вдалося.

Слід зазначити, що смерть людей, які подавилися їжею – це досить поширене явище. Якщо ви стали свідком того, що людина подавилася і почала задихатися, то не займайтеся самодіяльністю і обов'язково якнайшвидше викликайте швидку допомогу.

Раніше "Коментарі" писали про те , що медики розповіли від яких продуктів потрібно відмовитися, якщо болить горло. З настанням зимових холодів у рази зростає кількість людей, що захворіли на ГРВІ. Для того щоб полегшити перебіг хвороби та знизити хворобливі відчуття у горлі рекомендуємо прислухатися до наших порад.

Читайте також: Простіше простого: яку зелень можна виростити взимку на підвіконні. Взимку, як ніколи, нам не вистачає вітамінів та свіжої, ароматної зелені. На допомогу приходить підвіконня, на якому, за бажанням, можна організувати цілий міні-город.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини