Жахлива трагедія в Словаччині: ведмідь напав на чоловіка, який пішов по гриби

Чоловік пішов по гриби та став жертвою ведмедя.

Трагічний випадок стався в лісі поблизу міста Ліптовський Мікулаш у Словаччині. Двоє чоловіків вранці пішли збирати гриби, як раптом на одного з них напав ведмідь. Попри швидке втручання рятувальних служб, 55-річний чоловік помер від отриманих травм.

Як повідомляють словацькі ЗМІ, в селі Гибе в регіоні Ліптов стався жорстокий напад ведмедя.

"Сьогодні рано вранці надійшов виклик з ділянки лісу у важкодоступній місцевості. На людину напав бурий ведмідь. Чоловік разом із ще однією людиною збирав гриби, а звір напав на нього", – повідомили в поліції.

На місце події було направлено патруль поліції та санітарну авіацію. Як повідомили медики, які прибули на виклик, під час нападу ведмідь сильно поранив ногу чоловіка, що спричинило велику втрату крові та зупинку серця. Від отриманих травм 55-річний чоловік помер на місці.

"На місці інциденту було розпочато первинну реанімацію, лікар продовжив розширену серцево-легеневу реанімацію, яка, попри всі зусилля, на жаль, не увінчалася успіхом. Від тяжких тілесних ушкоджень пацієнт помер на місці", – додали рятувальники.

Напад тварини у Словаччині розслідуватиме група реагування на бурих ведмедів Держприроди. Місцеві товариства мисливців, які беруть участь у полюванні на ведмедя, який смертельно поранив чоловіка, звернулися до місцевих жителів з проханням не ходити в ліс.

Останнім часом ведмеді усе частіше нападають на людей у різних регіонах Словаччини. У березні цього року, неподалік від місця нинішньої атаки, громадянка Білорусі рятуючись від ведмедя впала з великої висоти та загинула.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Румунії, стався подібний інцидент з туристами. Ведмідь напав на жінку та скинув її з високої гори. Від травм жінка померла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про трагічний випадок в Індонезії. Величезний пітон проковтнув жінку. Коли родичі пішли її шукати, то помітили ноги, які стирчали з пащі змії.