Головна Новини Суспільство події Згоріли у будинку: нові подробиці про пожежу, де загинуло 3 дітей у Чернігівській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Згоріли у будинку: нові подробиці про пожежу, де загинуло 3 дітей у Чернігівській області

Разом із мамою дітей оплакує все село

19 січня 2022, 23:35
Поділіться публікацією:

На Чернігівщині троє малюків – 5-річні двійнята, це хлопчик та дівчинка, їх 4-річний брат та 48-річна бабця стали жертвами вогняної стихії у власному помешканні. Трагедія сталась вчора в населеному пункті Браниця.  Вогонь, що панував на садибі, побачив її мешканець, коли під вечір прийшов до хати з роботи. Про це інформує ТСН.

Згоріли у будинку: нові подробиці про пожежу, де загинуло 3 дітей у Чернігівській області

У вогні загинула ще й бабуся малюків (фото з відкритих джерел)

 Малюків доглядали дідусь та бабуся, адже їх донька і мама малюків виховувала їх сама. Вона  працювала в столиці, на автомийці. Селянин розповів, коли ступив на обійстя, з під покрівлі  вже валив дим. Він вибив віконне скло, звідти вирвалось полум’я. Господар стверджує, що якби прийшов хоч на годину раніше, то біди не сталось би.

Цей населений пункт дуже розкиданий, займає чималу територію. Від найближчих сусідів до  будинку, де сталась біда метрів сто. Там мешкає літня жінка, яка могла і не побачити, як горіла садиба.

Гасили пожежу 16 пожежників. Чотири пожежні автомобілі дуже швидко мчали до Браниці.

 Власник згорілого помешкання в стані шоку. Дитячі забавки, що вціліли на подвір'ї, увесь час  навіюють гіркі спомини про малих внуків. Від будинку, до якого нещодавно добудували простору веранду та проводили в приміщення воду, залишились одні погорілі руїни.

Мама трьох малюків, 24-річна Аліна згорьована та чорна від раптової біди. Останнього разу малюків бачила кілька днів назад. Відзначали день народження двійняток, їм виповнилось по 5 рочків. Односельці щиро співчувають їй.

 Місцеві жителі розповідають, що малюкам тут були раді. Їх добре доглядали, хоч родина  мешкала скромно і перебувала на обліку в соціальній службі.  Мешканці села говорять, що коли почало горіти,  малюки з бабусею вдень просто відпочивали.

Рятувальники висувають дві версії цієї страшної біди: це — несправність пічного опалення або замикання електропроводки.

 Тепер в Браниці  від хати до хати збирають кошти, аби поховати бабусю з трьома онуками. Лише за три тижні 2022 року в пожежах загинуло 14 мешканців Чернігівської області. Тому пожежники наголошують на обачності при використанні пічного опалення.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Чернігівській області під час пожежі в будинку згоріли троє маленьких дітей.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини