Головна Новини Суспільство події У Чернігівській області під час пожежі в будинку згоріли троє маленьких дітей: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернігівській області під час пожежі в будинку згоріли троє маленьких дітей: подробиці

Трагедія сталася в селі Браниця Ніжинського району. Коли на місце події прибули рятувальники, то дах та кімнати всередині будинку були повністю охоплені полум’ям

19 січня 2022, 00:40
Поділіться публікацією:

На Чернігівщині, в одному з сільських населених пунктів сьогодні  мала місце вогняна трагедія, коли спалахнув житловий будинок, її жертвами стало четверо мешканців, в тому числі троє малюків. Про це інформує відділ комунікацій ДСНС.

У Чернігівській області під час пожежі в будинку згоріли троє маленьких дітей: подробиці

Вогонь знищив вщент помешкання (Фото - управління ДСНС у Чернігівській області)

 Тривожний сигнал про те, що палає житло, поступив до працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій вже після вісімнадцятої години вечора. Як вияснилось, загорілось житлове приміщення  в сільському населеному пункті Браниця Ніжинського району. Жертвами вогняної стихії стало четверо тутешніх  мешканців. В тому числі виявили трьох малюків.

За оприлюдненою працівниками пресслужби інформацією, о 17:25 пожежа була локалізована на загальній площі 56 кв. м. Вже о 18: 48 пожежа була ліквідована.

 Допоки причина  того, чому спалахнув будинок в селі, невідома. Наразі відомо, що у вогні загинула дружина власника житлового будинку, 4-річні хлопчик і дівчинка та 3-річний хлопчик. На місці працює багато оперативних служб.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Кіровоградщині троє дітей згоріли у власному будинку. Коли спалахнув вогонь їм ніхто не допоміг вибратися назовні. Тіла трьох дітей рятувальники виявили в помешканні, коли вогонь вже майже знищив будівлю. Повідомлення про пожежу в селі Костомарівка пожежники отримали незадовго після полудня. Полум'я охопило один з тутешніх будинків. При чому загасити його не вдавалося протягом кількох годин.Вогонь в цілому охопив 24 квадратних метра приміщення. Від нього майже нічого не залишилося. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини