Головна Новини Суспільство події Зеленський розповів про армію окупантів: скільки сил стягнув ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про армію окупантів: скільки сил стягнув ворог

Володимир Зеленський заявив, що Росія стягнула всю свою боєздатну армію

20 квітня 2022, 00:43
Поділіться публікацією:

Очільник  нашої країни Володимир Зеленський підкреслив, що  зараз на українську територію  і в прикордонні  райони  РФ перемістила всі свої боєздатні військові формування. Про це заявив Володимир  Зеленський  у своєму нічному зверненні.

Зеленський розповів про армію окупантів: скільки сил стягнув ворог

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Зараз на території нашої держави й в прикордонних районах зосереджена фактично вся боєздатна частина армії окупантів. Вони зігнали проти України майже всіх і все, що здатне з нами воювати", — сказав український президент.

Глава держави  ще зазначив, що в цій війні наша країна в очах  всього світу протистоїть армії, яка вважається другою чи третьою за потужністю.

"Те, як міцно тримаються ЗСУ і як сміливо захищається наш народ, демонструє, що в глобальних рейтингах наша армія давно заслуговує бути вище російської", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський розповів, на що РФ робить ставку й як сприймає реакції Заходу. Президент в промові наголосив, що світ має запровадити новий пакет жорстких санкцій проти росії, яка вчиняє геноцид українців. Глава держави підкреслив, що до деяких країн Україна вже звертається з проханням про передачу озброєння вже 53 дні, а від деяких чує вислови, що можливе постачання лише в травні. Тоді як в рф готуються до наступальної операції та хочуть знищити Донбас, стерти з лиця землі населені пункти Луганської та Донецької областей. Українські захисники та захисниці роблять все, що від них залежить. Доля тих, хто перебуває в окупації, полоні та блокаді, тих, хто продовжує жити в регіонах, де ведуться бойові дії й потерпає від обстрілів, гине від куль, залежить від тих, хто затягує поставку озброєння.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини