Головна Новини Суспільство події Здійснив постріл із необережності: на Черкащині мисливець вистрілив у колегу
commentss НОВИНИ Всі новини

Здійснив постріл із необережності: на Черкащині мисливець вистрілив у колегу

Він зробив постріл із необережності

21 листопада 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

На Черкащині полювання на природі мало не закінчилося трагедією. Мисливці виїхали на полювання до одного з сіл Чигиринської ОТГ. Саме там один із них, роблячи постріл, випадково вистрілив у свого колегу. Його одразу повезли до лікарні та зробили операцію. Про це повідомляє у соціальних мережах пресслужба Нацполіції Черкаської області.

Здійснив постріл із необережності: на Черкащині мисливець вистрілив у колегу

Мисливець зробив постріл із необережності (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, ця неприємна подія сталася 20 листопада неподалік населеного пункту Іванівка Чигиринської громади.

Потерпілого 43-річного чоловіка під час цього полювання було поранено у живіт. Поліціянти стверджують, що знайомий випадково підстрелив його. Пораненого чоловіка області відвезли до Чигиринського медичного закладу і там одразу поклали на операційний стіл. Лікарі встигли врятувати йому життя, тепер він перебуває поза небезпекою.

Водночас працівники поліції, які виїхали на місце події, нарахували групу із 17 місцевих мешканців. Вони приїхали на природу, щоб полювати. Але осінній відпочинок через цей інцидент не вдався.

В оприлюдненому повідомленні зазначено, що поліціянти відразу вилучили зареєстровану зброю, якою його власник зробив необережний постріл.

Представники слідства Черкаського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження, що кваліфікується за ч. 1 ст. 128 КК. Це необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Наразі тривають відповідні експертні дослідження.

Учаснику полювання, який зробив постріл із необережності та поранив іншого учасника полювання, може загрожувати ув'язнення на строк до двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, сайт "Коментарі" інформував, що у Черкасах пацієнти з COVID-19 після виписки з лікарні вкрали цінну апаратуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини