Головна Новини Суспільство події Затонуло судно, яке прямувало в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Затонуло судно, яке прямувало в Україну

Вантажний корабель "Джо 2" затонув біля берегів Туреччини.

5 квітня 2023, 13:15 comments6765
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вантажний корабель "Джо 2" з 14 членами екіпажу затонув поблизу узбережжя Туреччини в Середземному морі. П'ять членів екіпажу судна вдалось врятувати, ще дев'ятьох тривають пошуки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання AP.

Затонуло судно, яке прямувало в Україну

Корабель, що рухався в Україну затонув. Фото з відкритих джерел

Вантажне судно під прапором Гвінеї-Бісау прямувало з турецького порту Іскендерун до України. Причина затоплення залишається не зрозумілою.

Відомо, що командування берегової охорони Туреччини отримало сигнал лиха з корабля о 3:47 ночі за місцевим часом та відправила рятувальну команду з судна, кількох катерів та вертольоти, які врятували двох членів екіпажу. Трьох інших членів команди змогли врятувати за допомогою кораблів, що перебували в цьому регіоні.

Усі члени екіпажу корабля, що прямував до України були громадянами Сирії. Наразі головна прокуратура Кумлуки почала розслідування інциденту пов’язаного з кораблем "Джо 2". Також невідомо, чи був на судні який вантаж.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр сільського господарства Польщі Генрік Ковальчик йде зі своєї посади через українське зерно. таке рішення польський політик мотивував не можливістю розв'язання проблеми, яку створює українське зерно. Самі ж польські фермери пригрозили, що влаштують протести під час приїзду президента України Володимира Зеленського до Варшави.

Також "Коментарі" писав, що Казахстан повідомив, чи арештує Путіна, коли президент Російської Федерації прибуде в країну. А новий президент Чорногорії відповів на чиєму він боці у війні між Україною та Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини