Головна Новини Суспільство події Застрелив свою сім'ю і собак: підліток після вбивства виклав фото трупів у соцмережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Застрелив свою сім'ю і собак: підліток після вбивства виклав фото трупів у соцмережі

15-річний хлопець застрелив трьох рідних, двох собак і вбив себе

19 вересня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Американський школяр з півдня країни застрелив усю свою сім'ю, написав про це на своїй сторінці в мережі, ще й додав фотографії своїх убитих родичів. Коли до нього прийшли поліцейські, він вистрілив у себе.

 Застрелив свою сім'ю і собак: підліток після вбивства виклав фото трупів у соцмережі

Після вбивства рідних хлопець погрожував влаштувати розправу у школі (фото з відкритих джерел)

Як розповідають американські копи, після того, як він позбавив життя найближчих родичів, вбивця заявляв, що готується здійснити таку розправу і у своєму навчальному закладі. Про це повідомляє CBS Local.

Поліцейські дізналися про це страшне повідомлення і вийшли на слід інформатора. Здійснив трагедію 15-річний школяр Вільям Квінс Колберн III, який жив у причіпному котеджі на одній зі стоянок міста Аранзас Пасс.

Коли сюди приїхали працівники американської поліції, школяр відмовився спілкуватися з ними. Пролунав постріл, і самогубець скотився вниз.

Зайшовши всередину котеджу, поліцейські побачили жахливе видовище: убитого Вільяма, а також трьох розстріляних родичів хлопця і двох убитих собак. Неповнолітній американець позбавив життя усіх членів сім'ї, з якими тут жив: 63-річного Вільяма Колберна-молодшого, 53-річну Жанну Колберн і 13-річну Емму Колберн.

За інформацією американської поліції, подальшій трагедії вдалося запобігти завдяки працівникам соцмереж та іншим американським школярам, які вчасно відстежили це повідомлення і проінформували їх про наміри молодого вбивці. Він був налаштований вбивати жителів міста.

Поліцейські зазначили, що черговими жертвами 15-річного школяра могли стати його однокласники або вчителі. Але де саме це могло статися, вони не мають інформації, адже загиблий не ходив до коледжу і вчився дистанційно. Вони стверджують, що підліток мав і зброю, і запасні патрони.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли, що в США дитина прикинулася мертвою для того, щоб вижити



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини