Заслужена артистка України загинула під час ракетного обстрілу Києва

Оксана Швець загинула під час обстрілу Києва російськими окупантами

Заслужена артистка України Оксана Швець 17 березня загинула в результаті обстрілу житлового будинку в Києві російськими загарбниками. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікував Київський національний академічний молодий театр на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Непоправне горе в сім'ї молодого театру. Під час ракетного обстрілу житлового будинку в Києві загинула заслужена артистка України Оксана Швець. Світла пам'ять талановитій актрисі! Немає прощення ворогові, який прийшов на нашу землю!" - йдеться в повідомленні Київського національного академічного молодого театру.

Театральний критик Олег Вергеліс зазначив, що зовсям нещодавно, 10 березня, Оксана Швець святкувала свій день народження, а вже через тиждень загинула через бомбардування російськими окупантами. Поранення також отримав син української артистки Олександр.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українські парламентарі ухвалили законопроєкт № 7151, що розширює перелік наших співвітчизників, які зможуть отримати статус учасника бойових дій та користуватися пільгами.

Також "Коментарі" писали, що всі випускники отримають дипломи в 2022 році. 16 березня 2022 року Кабмін ухвалив постанову "Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачі вищої освіти, в умовах воєнного стану". Документом передбачається подовження терміну дії акредитаційних сертифікатів закладів вищої освіти на певний термін.

Читайте на порталі "Коментарі": додаток Starlink завантажили рекордну кількість разів за добу в Україні.