Головна Новини Суспільство події Зарізав та зґвалтував мертвою: нові подробиці вбивства дівчини у Дніпропетровській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Зарізав та зґвалтував мертвою: нові подробиці вбивства дівчини у Дніпропетровській області

Чоловік заявив, що почав різати дівчину через "дурощі"

11 січня 2022, 23:25 comments1287
Поділіться публікацією:

На Дніпропетровщині житель цього регіону, займаючись сексом зі своєю 29-річною жертвою, без жалю перерізав їй горло ножем. Вже мертвою, ще раз ґвалтував нещасну покійницю. Про це інформує медіа dnipro.tv. 

 Зарізав та зґвалтував мертвою: нові подробиці вбивства дівчини у Дніпропетровській області

Чоловік наніс дівчині 12 ударів ножем (фото з відкритих джерел)

Жорстоке вбивство сталось в містечку Апостолове Дніпровського регіону. На площі поруч з вокзалом перехожі виявили страшну знахідку – напівроздягнену та закривавлену  мертву дівчину. Вже пізніше  представники слідства встановили, що нещасну  піддали сексуальному насильству та завдали 12 ножових ударів.

 Поліціянти знайшли вбивцю. Це -29-річний мешканець міста, з яким покійна зустрілась в кафе. Він визнав свою вину в злочині та почав розповідати страшні речі. Що надумав вбити городянку, коли вони мали інтим. Гвалтівник ножем перерізав своїй жертві горло  та почав холоднокровно наносити удари в область живота  та спини.

"Ми пішли за магазини. Там ми займались сексом. Потім я з дурості взяв ножа та почав її різати", — розповів страшну правду підозрюваний дніпровець. 

 Медіа стверджує, що цей зловмисник, на ім'я Микола, зґвалтував дніпрянку вдруге, коли вона була вже мертвою. Потім підпалив її одежу та речі і зник.

Представниця пресслужби ГУ Нацполіції  Дніпропетровщини Ганна Старчевська повідомила про численні експертизи, які призначили підозрюваному  в рамках порушеної кримінальної справи. Зокрема, і експертизу  психічного стану затриманого.

Зараз ґвалтівник знаходиться під вартою. Він обвинувачується за ч.1 ст.115 КК України. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Чернігівській області знайшли чоловіка, який жорстоко вбив дружину.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини