Головна Новини Суспільство події Замінування та вбивство: киянин помстився готелю за негостинність
commentss НОВИНИ Всі новини

Замінування та вбивство: киянин помстився готелю за негостинність

Охоронці розповіли, що не впустили чоловіка ночувати в холі, через що він розлютився і став погрожувати поліцією

1 лютого 2021, 17:37
Поділіться публікацією:

Патрульна поліція Києва сьогодні шукала невідомого, який повідомив про замінування та два вбивства на бульварі Тараса Шевченка, де розташований один зі столичних готелів. Про це йдеться на сайті ДПП.

Замінування та вбивство: киянин помстився готелю за негостинність

Анонім повідомив про замінування та вбивство. Фото: відкриті джерела

Поліціянти, які прибули на виклик, почали розшук місця події та очевидців. Одними зі свідків виступили охоронці готелю, адресу якого назвав анонім по телефону. Вони повідомили, що стрілянини не чули, і паніки в готелі немає. Чоловіки також пригадали, що за кілька хвилин до того, як хтось зателефонував в поліцію, вони мали конфлікт із перехожим, який намагався потрапити до готелю. Незнайомця не впустили, бо він "не пройшов фейс-контроль": охоронці вирішили, що він зібрався ночувати у холі. Чоловік обурився та пообіцяв напустити на працівників закладу поліцію.

Патрульним вдалося отримати опис зловмисника, він був розшуканий неподалік. Не вдовольнившись результатами своєї історії із замінуванням та вбивством, він вирішив ще додати роботи служителям правопорядку і знову телефонував на екстрений номер 102, і повідомляв про додаткові замінування в інших закладах Києва, та — про всяк випадок — Львова.

Невдаху-терориста заарештували і доправили до Шевченківського управління поліції. Підозрюваного чекає слідство за статтею 259 ККУ, яка вбачає штраф, півроку арешту чи позбавлення волі на три роки.

Замінування та вбивство: киянин помстився готелю за негостинність - фото 2
Замінування та вбивство: киянин помстився готелю за негостинність - фото 3

У мережах жартують, що врешті неборака знайшов собі місце, де переночувати.

Патрульна служба ж закликає громадян поважати роботу поліції і не телефонувати просто так на 102.

"Пам’ятайте: коли ви здійснюєте неправдивий виклик, хтось інший лишається без допомоги, яка йому вкрай необхідна", — йдеться у повідомленні служби.

Відсутність притулків для бездомних в Україні часто створює додаткові проблеми для патрульної служби, адже безхатьки коять злочини різного рівня тяжкості, аби лише провести ніч у відділку, де тепло і є їжа. "Коментарі" розповідали, що "Європарламент" вигадав, як допомогти бездомним у часи карантину і передав їм на цей період частину своїх приміщень у Брюселі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини