Головна Новини Суспільство події Залишив передсмертну записку: у Хмельницькому застрелився 19-річний курсант
commentss НОВИНИ Всі новини

Залишив передсмертну записку: у Хмельницькому застрелився 19-річний курсант

У ту трагічну ніч загиблий був у добовому наряді

1 червня 2023, 17:25
Поділіться публікацією:

19-річний курсант покінчив життя самогубством у Хмельницькому та лишив передсмертну записку. Про це повідомили у поліції Хмельницької області.

Залишив передсмертну записку: у Хмельницькому застрелився 19-річний  курсант

Курсант скоїв самогубство у Хмельницькому (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що трагедія сталася 1 червня, близько 05:00.

За попередніми даними, курсант 2 курсу вчинив самогубство шляхом пострілу в голову у приміщенні навчального корпусу Національної академії Державної прикордонної служби України. У трагічну ніч він ніс службу в добовому наряді.

"Потерпілий залишив передсмертне повідомлення. Наразі поліція працює над встановленням мотивів такого вчинку та усіх обставин події", — йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 115 Кримінального кодексу України з приміткою самогубство.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували по те, що зірка "Кріпосної" хотіла покінчити життя самогубствомПопулярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна стала гостею програми "Мій секрет" з Машею Єфросиніною, якій розповіла, що через перше кохання хотіла звести рахунки з життям. Дівчина зізналася, що у 18-річному віці закохалася в чоловіка, який був старший за неї на 17 років. Але їхні стосунки були "важкими" і вона кілька разів думала про самогубство. Бойфрендом Анни став актор, з яким вона разом працювала у спектаклі, разом із ним вона була три роки. У минулому чоловік був одружений, у нього були діти, і, за словами Анни, вона його на той час дуже ревнувала. Але проблеми у їхніх стосунках були пов'язані не лише з ревнощами. Бойфренд дівчини страждав на алкоголізм, і їй доводилося в студентські роки шукати ночами його по ресторанах. На той час у неї почали з'являтися думки про суїцид.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини