Головна Новини Суспільство події Захоплення заводу "Сємки": сумські прокурори-рейдери намагаються уникнути покарання, - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплення заводу "Сємки": сумські прокурори-рейдери намагаються уникнути покарання, - джерело

Робочий колектив заводу "Сємки" звернувся до прокурора Жернового та його заступника Рубана

25 серпня 2020, 19:55 comments1281
Поділіться публікацією:

Працівник заводу "Сємки" компресорщик  Микола Кошкін заявив, що  скарги прокурорів, яких колектив вважає рейдерами,  Волобуєва Б.С. та Жернового А.М. до Ради прокурорів України, є спробою для уникнення покарання. Відеозвернення співробітника було опубліковано на Телеграм-каналі "Україна 24".

Захоплення заводу "Сємки": сумські прокурори-рейдери  намагаються уникнути покарання, - джерело

Прокуратура сумської області

Нагадаємо, у ході справи про  рейдерське захоплення   підприємства зараз ДБР розслідує провадження за підозрою слідчого СБУ В. Прохненка у зловживанні владою та службовому підробленні прокурорів А.Жернового та О.Рубана. Атестаційна комісія Генеральної прокуратури
ухвалила рішення про звільнення з органів прокуратури першого
заступника прокурора Сумської області О.Рубана.

"Прокурори, які хотіли арештувати наш завод, жаліються, що про це стало всім відомо. Жаліються, що їх в пресі прямо називають рейдерами. Жаліються на пресу і на саме життя. Якщо "шановні прокурори" сумніваються в тому, що я не є працівником виробництва, то ось моя трудова книга (показує документ в кадр) — я тут працюю з 2016 року.  Також ви завжди можете приїхати та переконатись у цьому на виробництві, котре ви сумнівним шляхом намагались відібрати у законних власників", — продовжує компресорщик Микола. 

Працівник заводу додає: "Якщо ви сумніваєтесь у незалежності преси в Україні, то Вам варто звертатись не в Раду прокурорів, а в громадські організації, що працюють на захисті свободи слова та незалежності преси — і разом з ними боротися за свободу слова". 

"У нашого трудового колективу є сумніви щодо вас самих. Зі сторони виникає враження, що ви намагаєтесь уникнути покарання, а, можливо, навіть повернутись на займані посади. Але важливо пам'ятати, що реформи, котрі провадить очільниця офісу, є незворотніми та європейськими, в котрих немає місця шахрайству та злочинності. Віримо в те, що без злодіїв прокурорів, приватна власність та робочі місця будуть захищені. А країна — процвітаючою", — резюмує свою відповідь на скаргу прокурорів компресорщик Микола Кошкін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини