Головна Новини Суспільство події Захоплення заручників у Луцьку: передбачуваний спільник Кривоша вийшов з-під варти під заставу
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплення заручників у Луцьку: передбачуваний спільник Кривоша вийшов з-під варти під заставу

Сума застави - 175 тисяч гривень

28 липня 2020, 19:07
Поділіться публікацією:
Харків'янин, якого поліцейські вважають ймовірним спільником Максима Кривоша, який взяв у заручники пасажирів автобуса в Луцьку, вийшов з-під варти під 175 тисяч гривень застави. Про це повідомив адвокат підозрюваного Андрій Кістяний в коментарі Громадському.

Адвокат повідомив, що 27 липня чоловік, який є ймовірним спільником Максима Кривоша, який взяв у заручники пасажирів автобуса в Луцьку, вийшов з-під варти під 175 тисяч гривень застави.

Захоплення заручників у Луцьку: передбачуваний спільник Кривоша вийшов з-під варти під заставу

Грошова застава за чоловіка внесли родичі.

Раніше "Коментарі" писали, що Кривош безпосередньо перед здачею пропонував своїм заручникам взяти пачки з доларами, які були у нього в сумці. Але зі слів самих заручників, валюта була сувенірної та Кривош пропонував їх взяти "на пам'ять".

У сюжеті з посиланням на джерела затверджується: гроші все ж були справжні і люди їх взяли. Однак заручники не встигли зібрати всі гроші з автобусу, і вони в момент спецоперації були розкидані по салону. У поліцейському протоколі ні про які гроші мова не йде.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини