Головна Новини Суспільство події Загризли власні бійцівські собаки: ЗМІ повідомили нові подробиці смерті 81-річної жінки у Харкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Загризли власні бійцівські собаки: ЗМІ повідомили нові подробиці смерті 81-річної жінки у Харкові

Журналісти поспілкувалися з сусідами родини, яка тримала бійцівських псів.

18 жовтня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

В Харкові мала місце жахлива трагедія. Від нападу агресивних  собак  бійцівської породи загинула старенька бабуся, якій виповнився вже 81-рік.  Про деталі цієї біди інформує видання Newsroom.

Загризли власні бійцівські собаки: ЗМІ повідомили нові подробиці смерті 81-річної жінки у Харкові

Жертвою нападу псів стала 81-річна жінка (фото з відкритих джерел)

Його працівники, написали про свої враження після того, як відвідали сусідів трагічно загиблої городянки. Вони згадали, що коли побачили мертвою свою сусідку, то  просто жахнулись, мешканцям зі слабкою психікою ліпше такого не бачити.

 За словами однієї з місцевих жительок, вона спостерігала цей жах. Як, зокрема, пси рвали безпомічне вже тіло. Медиків  не потрібно було викликати, бо вже ніхто не міг зарадити тому, що трапилось раніше.

 Жінка ще сказала, що покликала на поміч ветеринара, який приходив їх лікувати. Потім зателефонувала в поліцію. На її думку, з цими агресивними псами спеціально не займались   і тому вони напали на стареньку. Їх  господаркою є донька загиблої, про яку співрозмовниця журналістів відгукується  не дуже добре.

 Стареньку городянку вона бачила живою ще обідньої пори, віталась з нею. З нею в той час все було добре, вона щось прибирала і  несла сміття.

 Інша городянка повідомила, що ця родина не з ким не підтримувала зв’язків, були якісь відлюдькуваті. Її доньку відшукали лише поліціянти, та навіть і не заплакала, коли їй повідомили про смерть найближчої  людини.

 Вона зазначила, що таке сусідство з будинком, де утримували 7 псів, було важким. Двох вже забрали. Але залишилось ще 5 тварин. Гавкіт, шум,  нестерпний запах від тварин.

 Сама власниця псів почала обзивати працівників медіа, висувати обвинувачення, що вони вишукують лише такі гарячі факти і піаряться на тому.  Ви підло поступаєте, бо приходите тільки, аби прославитись і отримати додаткові лайки,- додала вона.

Харківські поліціянти повідомили, що старенька раніше проживала в Казахстані, має громадянство цієї країни. Пенсіонерка була вся покусана псами. Але остаточну причину смерті ще мають встановити.

Її дочка, як наголошують правоохоронці, попереджала неньку бути обережною і не йти на подвір’я, де утримували псів породи "неаполітанський мастиф". Що надалі робити з ними ще не  знають.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в домі загиблого хлопчика в Черкасах з голоду помирають собаки.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини