Головна Новини Суспільство події Загострення на Донбасі: бойовики відкрили вогонь з ПТРК «Фагот»
commentss НОВИНИ Всі новини

Загострення на Донбасі: бойовики відкрили вогонь з ПТРК «Фагот»

В результаті обстрілу на Донбасі поранені шестеро українських військових

14 липня 2020, 23:01
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 14 липня, на Донбасі бойовики обстріляли позиції Об'єднаних сил недалеко від н. п. Новомихайлівки. Українських військових обстріляли з протитанкового комплексу "Фагот". У пресцентрі штабу операції Об'єднаних сил у Facebook повідомили, що поранено осколками шестеро українських військових, пише "УНІАН".

Загострення на Донбасі: бойовики відкрили вогонь з ПТРК «Фагот»

Українська сторона повідомляє, що російські військові в черговий раз першими відкривають вогонь по українських позиціях, попри домовленості про режим тиші.

Стало відомо, що в результаті обстрілу отримав поранення український військовий. Всього за добу було поранено 7 наших воїнів. Їх усіх оперативно доставили до медзакладу.

Про втрати противника українська сторона не повідомляє.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський заявив, що вбивство військового медика і поранення бійців під час спроби вивезти тіло загиблого на Донбасі є трагедією. Голова держави контролює ситуацію. Крім того, Зеленський направив на місце події головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака та заступника керівника Офісу президента Романа Машовця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини