Головна Новини Суспільство події Загинув колишній нардеп Євген Дейдей
commentss НОВИНИ Всі новини

Загинув колишній нардеп Євген Дейдей

Євген Дейдей народився 12 червня 1987 року у м. Рені в Одеській області.

10 березня 2022, 13:00
Поділіться публікацією:

Загинув колишній депутат Верховної Ради Євген Дейдей. Про це написала його дружина Дарина у Instagram.

Загинув колишній нардеп Євген Дейдей

Євген Дейдей - фото з відкритих джерел


''Мій Євген я дуже люблю тебе. Ти ж присягався бути зі мною до кінця життя. Я не знаю, що робити тепер. Не знаю як мені жити. Я знаю тільки те, що я любитиму тебе до моєї смерті і назавжди залишуся твоєю дружиною ", — написала Дарина.


Водночас Дарина Дейдей не повідомила про обставини смерті екс-нардепа. Слід додати, що інформацію про загибель Дейдея підтверджують його знайомі. Євген Дейдей народився 12 червня 1987 року у м. Рені на Одещині. Дейдей був активним учасником революції гідності. 2 серпня 2014 року нагороджений орденом "За мужність" 3 ступеня за особисту мужність та героїзм, виявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. Був координатором батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення "Київ-1" Головного управління МВС України у Києві.


Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що не боїться оточення Києва і не збирається приймати рекомендації про те, щоб залишити столицю, поки що не пізно. Зеленський вважає, що найгірше, що могло статися з його країною, вже сталося – Росія відкрито напала на Україну, зруйновано сотні тисяч доль. Тому він зберігається спокій у ситуації, що склалася. Як повідомляє портал "Коментарі", про це глава української держави заявив в інтерв'ю виданню "Bild". "Що гірше може статися з людьми, які втратили своїх дітей? Але ми віримо у майбутнє. Ми не здамося, ми не продамо свою землю", – зазначив президент України. Володимир Зеленський зазначив, він не ставить питання, де причаївся противник або як близько він підійшов до України. Є безліч важливіших і актуальніших питань для України сьогодні – чи є у людей вода, їжа. Все це дуже важливо для таких міст як Маріуполь, Донецьк, Мелітополь, Волноваха, Харків – там дуже великі складнощі. Зокрема, те, що відбувається цими днями в Маріуполі, Володимир Зеленський назвав гуманітарною катастрофою. Президент наголосив, що з боку російського керівництва проти українського народу здійснюється справжній терор.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини