Головна Новини Суспільство події Загинуло подружжя: біля Тернополя п'яний водій спричинив моторошну ДТП (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Загинуло подружжя: біля Тернополя п'яний водій спричинив моторошну ДТП (ФОТО)

Дитина після ДТП в Тернопільській області опинилася на панелі біля лобового скла авто

9 листопада 2021, 20:55
Поділіться публікацією:

Неподалік обласного центру Тернопільщини 8 листопада пізно ввечері п’яний водій на іномарці скоїв зіткнення з іншим авто, в якому мандрували чоловік з дружиною  та дитиною. В страшній автотрощі  подружжя загинуло миттєво, живим залишився лише малюк. Про це інформує пресслужба Нацполіції  Тернопільської області.

Загинуло подружжя: біля Тернополя п'яний водій спричинив моторошну ДТП (ФОТО)

На Тернопільщині в ДТП загинуло подружжя (фото tp.npu.gov.ua)

 За оприлюдненою  інформацією,  від великої  сили удару малюка закинуло на панель до лобового скла. Поліціянти відвезли травмованого хлопчика до лікарні.

В 43-річного кермувальника, що скоїв смертельну автотрощу,  прилад показав  чималу кількість спиртного в крові -1,3 проміле при нормі -0,2. У випивохи ще взяли зразок крові.

 Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 286-1 ККУ.  Це — порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб.  Санкція статті передбачає чимале тюремне ув’язнення за вироком суду – 12 років позбавлення волі й вилучення водійських  прав до 10 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Тернополі жінка жила у одній квартирі з мертвими матір'ю та сестрою. До поліціянтів звернулись  мешканці багатоповерхівки, що знаходиться на  вулиці Братів Бойчуків. Вони повідомили, що в одному з помешкань жили три літні тернополянки, але тривалий час їх ніхто не бачить. Крім того, звідти доноситься  специфічний запах. Співробітники місцевої поліції заїхали за вказаною адресою. Там вони виявили мертвими  79- річну жінку та її меншу 50-річну доньку. Смерть двох городянок настала ще днів двадцять тому. В помешканні єдиною живою мешканкою була старша донька покійної. Від чого померли її рідні і чому вона нікого не кликала на допомогу, аби їх поховати, вона не каже. Її госпіталізували до лікарні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини