Головна Новини Суспільство події Задушив пакетом та з її телефону відповідав друзям: нові подробиці вбивства жінки в Ужгороді
commentss НОВИНИ Всі новини

Задушив пакетом та з її телефону відповідав друзям: нові подробиці вбивства жінки в Ужгороді

У поліції підтвердили факт смерті Габріелли Яцкович

14 січня 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

Працівники  правоохоронних органів Закарпатської області затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 36-річної мешканки міста Ужгород Габріелли  Яцкович, мертву городянку  виявили на горищі. Про це інформує "Суспільне", посилаючись  на власних інформаторів в правоохоронних органах. 

Задушив пакетом та з її телефону відповідав друзям: нові подробиці вбивства жінки в Ужгороді

Габріелла Яцкович (фото з відкритих джерел)

Спікер ГУ Нацполіції Закарпатського регіону  Тетяна Щоголєва розповіла представникам цього медіа, що 36-річну городянку, яка таємничо пропала перед новорічними  святами,  поліціянти відшукали без ознак життя.

Журналісти цього медіа, посилаючись  на власного інформатора серед працівників поліції, повідомляють, що ймовірного вбивцю молодої жінки вже затримано. Він бив покійну, а потім умертвив, задушивши пакетом та сховав на території горища. Інформатор журналістів цього телеканалу висловлює версію, що він міг це робити разом із спільниками.

Підозрюваний як міг, намагався приховати сліди страшного злочину. Використовуючи мобільний телефон городянки, він надсилав звістки друзям Габріели  та скидав їм світлини з її новорічного відпочинку. Мовляв, містянка виїхала на цей час вихідних, щоб відпочити в Єгипті. Але ці фотографії він знайшов в соціальних мережах.

Тим часом в Ужгороді  10 днів  друзі розшукували   Габріелу Яцкович. Вони ж  написали заяву до поліції   про її  несподіване  зникнення.

Працівники іншого місцевого видання  Zakarpattya24, стверджують, що зі зв’язку із товаришами вона зникла 1 січня. Тому колеги і знайомі, які писали в мережах, що вона вперше за скільки часу не прийшла на роботу,  забили тривогу. Вони розповіли, що їх колежанка була дуже відповідальною, тому не могла не попередити про те, що збирається брати відпустку.

  Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що нові подробиці вбивства дівчини у Дніпропетровській області.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини